Onaylı Üye
legendsense iyi evet ama kanka pahalı ben kullandım baya iyi ama biraz parasını hak etmiyor yaDostum suana kadar bir çok script denedim oynadım aralarında en iyisi deneyimlediğim kadarıyla legendsense aylık 100 dolar gibi bir fiyatı var bazı şeyleri düzgün değil ama biraz daha uygun ve undetected olarak kullanabileceğin rtx scriptini kullanabilirsin toir , toirpaste scriptlere bulaşmamanı tavsiye ederim 2 aydır bgx ban atmıyor diye bi duyum aldım onu da kullanabilirsin fakat bypass tavsiye ederim. 50 euro civarında aylık unrevealed var bu da gayet iyi kliplerinden anladıgım kadarıyla .
unrevealed baya kişi önerdi sınırsızı 800 dolar tarzı bir şeydi büyük ihtimal onu alıcam ama karakter seçenekleri bana biraz yetersiz geldi genel olarak adcyi yönelmişler adc oynamak istesem zaten wadbot alırım onun dışında bilmiyorum dediğin bütün scriptleri denedim legendsens dediğin gibi iyi ama fiyatına değer mi sanmıyorum sınırsızı olsa düşünülebilirdi onun dışında artıdan kişiye özel script yapan bir yer biliyorsanız bana söylerseniz sevinirim önerilerin için teşekkürlerDostum suana kadar bir çok script denedim oynadım aralarında en iyisi deneyimlediğim kadarıyla legendsense aylık 100 dolar gibi bir fiyatı var bazı şeyleri düzgün değil ama biraz daha uygun ve undetected olarak kullanabileceğin rtx scriptini kullanabilirsin toir , toirpaste scriptlere bulaşmamanı tavsiye ederim 2 aydır bgx ban atmıyor diye bi duyum aldım onu da kullanabilirsin fakat bypass tavsiye ederim. 50 euro civarında aylık unrevealed var bu da gayet iyi kliplerinden anladıgım kadarıyla .
Onuda denedim ama adc dışı çok zevk vermiyor benim açımdan kata zed gibi charlar yetersiz kalmış benceformun kendi sc dene
Evade kapalı oyna ve hazır configler kullan mesela bende bu forumun SC si var ve ADC Main config kullanıyorum 1 yılı geçti hala banlanmadımkonuyla alakasız olucak ama script kullanıyordum 1 haftada 3 hesap banlandı nasıl olucak bu iş
Aynen öyle sitede ki script evade kapalı oynarsan ve config ayarlarsan gerçekten çok safesitedeki kullan daha iyi gerisi çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?