LoL script önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Script almayı düşünüyorum. Life time seçeneği olursa iyi olur, olmazsa da benim için sıkıntı yok. Benim için bir fiyat sınırı yok, şu anki en iyi veya en iyi scriptleri bana söyleyip önerirseniz sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum suana kadar bir çok script denedim oynadım aralarında en iyisi deneyimlediğim kadarıyla legendsense aylık 100 dolar gibi bir fiyatı var bazı şeyleri düzgün değil ama biraz daha uygun ve undetected olarak kullanabileceğin rtx scriptini kullanabilirsin toir , toirpaste scriptlere bulaşmamanı tavsiye ederim 2 aydır bgx ban atmıyor diye bi duyum aldım onu da kullanabilirsin fakat bypass tavsiye ederim. 50 euro civarında aylık unrevealed var bu da gayet iyi kliplerinden anladıgım kadarıyla .

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Toir iyi bir başlangıç senaryosudur. Çok fazla seçenek yok ama yine de onunla iyi oynayabilirsiniz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
konuyla alakasız olucak ama script kullanıyordum 1 haftada 3 hesap banlandı nasıl olucak bu iş

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dostum suana kadar bir çok script denedim oynadım aralarında en iyisi deneyimlediğim kadarıyla legendsense aylık 100 dolar gibi bir fiyatı var bazı şeyleri düzgün değil ama biraz daha uygun ve undetected olarak kullanabileceğin rtx scriptini kullanabilirsin toir , toirpaste scriptlere bulaşmamanı tavsiye ederim 2 aydır bgx ban atmıyor diye bi duyum aldım onu da kullanabilirsin fakat bypass tavsiye ederim. 50 euro civarında aylık unrevealed var bu da gayet iyi kliplerinden anladıgım kadarıyla .
legendsense iyi evet ama kanka pahalı ben kullandım baya iyi ama biraz parasını hak etmiyor ya

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
unrevealed baya kişi önerdi sınırsızı 800 dolar tarzı bir şeydi büyük ihtimal onu alıcam ama karakter seçenekleri bana biraz yetersiz geldi genel olarak adcyi yönelmişler adc oynamak istesem zaten wadbot alırım onun dışında bilmiyorum dediğin bütün scriptleri denedim legendsens dediğin gibi iyi ama fiyatına değer mi sanmıyorum sınırsızı olsa düşünülebilirdi onun dışında artıdan kişiye özel script yapan bir yer biliyorsanız bana söylerseniz sevinirim önerilerin için teşekkürler

formun kendi sc dene
Onuda denedim ama adc dışı çok zevk vermiyor benim açımdan kata zed gibi charlar yetersiz kalmış bence

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Wsbron en iyisi kardeşim sana paralılardan daha çok tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Forum üzerinde olan ücretsiz Script kullanıyorum 1 yılı aşkındır hala 1 hesabım bile ban yemedi ( Tabi Config kurman lazım )

p4aradaiss
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eğer benim gibi adc mainsen sitedeki sc bence yeterli ama arkadaşında dediği gibi kata falan yetersiz 1 aydır kullanıyorum daha bişi olmadı

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
sitedeki kullan daha iyi gerisi çok pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...