Onaylı Üye
Bak bunu ilk defa duydum toir+Plus nasıl oluyor , bende config aldım bi çocuktan ama boş çıktıBence belli eloya kadar oyun kazandırır kankam, benim arkadaşım Toir+plus premium config ile tr ye weste hesap kasıp satıyor bende arada kullanıyorum ondan ezraeli hatasız çalışıyor yani.
Wsborn için basit sc hatası çok fazla diyorlartoir dediğin gibi çok bozdu bu aralar bi haftaya ban çakıyorlar bir de. prime dönemi iyidi. wsreborn kullanmak daha mantıklı şu an
Alışık olmaktan kastın tam olarak nedir çünkü çok hata var diyorlarikisin de kullandım wsborna alışık olduğum için tercihim wsborn
Çok pahalı geldi aga onun fiyatı ya aylık satış olsa alacam ama haftalık satıyorlarArkadaşlar ben bgx kullandım çok memnun kaldım 1 ay sonra falan ban yiyordum ama çoğu şampiyoında çalışıyordu toir dedikleri gibi çöp ilk maçtan ban yedim bir daha da kullanamdım rtx e gelecek olursak son 2 3 aydır kullanıyorum 2 hesap kastım sıfırdan dereceliş maçta attım olatım şuan bir sorun yok ama v9 hakkında bir bilgim yok
o kadar kötümü cidden yazor aga dosyalar adamların elinde var sürekli yenisi çıkıyor
aga toir iyi mi22 gün var oyuna giresim gelmiyor leş bi sc
Leş leş cidden leşo kadar kötümü cidden ya
bende aynı fikirdeyim deneyeceğim muhtemelen onuv9sc daha mantıklı
Nedenwsreborn
Fiyatta yüksek zatenv9 çok kaliteli scriptlerdendir
ya yinede kaliteli bir sc ve bir sürü configi oluyor yardımcı oluyorlar ve haftalık 300 lira bence çok değil be türkiye ekonomisindeBak bunu ilk defa duydum toir+Plus nasıl oluyor , bende config aldım bi çocuktan ama boş çıktı
Wsborn için basit sc hatası çok fazla diyorlar
Alışık olmaktan kastın tam olarak nedir çünkü çok hata var diyorlar
Çok pahalı geldi aga onun fiyatı ya aylık satış olsa alacam ama haftalık satıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?