Alıyorum LoL script önerisi

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bgx kullandım çok memnun kaldım 1 ay sonra falan ban yiyordum ama çoğu şampiyoında çalışıyordu toir dedikleri gibi çöp ilk maçtan ban yedim bir daha da kullanamdım rtx e gelecek olursak son 2 3 aydır kullanıyorum 2 hesap kastım sıfırdan dereceliş maçta attım olatım şuan bir sorun yok ama v9 hakkında bir bilgim yok

Hauptscharführer
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Şu dönemde para vermeye değmez hiç bir scripte. Birkaç ay bekle vanguard bypass edildiğinde tekrardan bu konuyu açabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bence belli eloya kadar oyun kazandırır kankam, benim arkadaşım Toir+plus premium config ile tr ye weste hesap kasıp satıyor bende arada kullanıyorum ondan ezraeli hatasız çalışıyor yani.
Bak bunu ilk defa duydum toir+Plus nasıl oluyor , bende config aldım bi çocuktan ama boş çıktı

toir dediğin gibi çok bozdu bu aralar bi haftaya ban çakıyorlar bir de. prime dönemi iyidi. wsreborn kullanmak daha mantıklı şu an
Wsborn için basit sc hatası çok fazla diyorlar

ikisin de kullandım wsborna alışık olduğum için tercihim wsborn
Alışık olmaktan kastın tam olarak nedir çünkü çok hata var diyorlar

Arkadaşlar ben bgx kullandım çok memnun kaldım 1 ay sonra falan ban yiyordum ama çoğu şampiyoında çalışıyordu toir dedikleri gibi çöp ilk maçtan ban yedim bir daha da kullanamdım rtx e gelecek olursak son 2 3 aydır kullanıyorum 2 hesap kastım sıfırdan dereceliş maçta attım olatım şuan bir sorun yok ama v9 hakkında bir bilgim yok
Çok pahalı geldi aga onun fiyatı ya aylık satış olsa alacam ama haftalık satıyorlar

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
V9 kadar çöp bir script görmedim, 1 ay almıştım max 3 4 oyun attım. Rtx bgxin kopyası ama daha kötü stabilizasyon sıfır ban attırmıyor. Bgx uzun süredir kullanmadım ban durumu nasıl bilmiyorum ama güzel script. Toir içlerinde en stabil çalışanı ve gayet yeterli bir script, neye dayanarak sevmiyorlar anlamıyorum ama ben toirle gm oldum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bak bunu ilk defa duydum toir+Plus nasıl oluyor , bende config aldım bi çocuktan ama boş çıktı

Wsborn için basit sc hatası çok fazla diyorlar

Alışık olmaktan kastın tam olarak nedir çünkü çok hata var diyorlar

Çok pahalı geldi aga onun fiyatı ya aylık satış olsa alacam ama haftalık satıyorlar
ya yinede kaliteli bir sc ve bir sürü configi oluyor yardımcı oluyorlar ve haftalık 300 lira bence çok değil be türkiye ekonomisinde

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
V9 sc (V9 Virüsü): Tarayıcı hijacker olarak bilinen V9 virüsü, neredeyse tüm tarayıcıları etkileyen bir internet tarayıcı virüsüdür. Bilgisayarınıza bulaştığında anasayfanızı kontrol altına alır ve tr.v9.com sayfasına yönlendirir. Bu virüs, kullanıcıların arama terimlerini, gezinme geçmişini ve kişisel bilgilerini toplar ve reklamlarla kullanıcıları rahatsız eder. Bilgisayarınızın performansını olumsuz etkileyebilir ve gizlilik ihlali riski taşır. Kaldırmak için bu adımları takip edebilirsiniz.

WsReborn: WsReborn, League of Legends oyununda kullanılan bir hile programıdır. memoryhackers.org forumunda bulunan bir bot olan WsReborn, desteklenen şampiyonlar için özel tahminler, hedef seçici, anti-gapcloser, kesme yetenekleri ve daha fazlasını içerir. Kullanımı için bu adımları takip edebilirsiniz.

Kararınızı verirken hangi özelliklerin sizin için daha önemli olduğunu düşünerek seçim yapabilirsiniz!

anime-edit.gif

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
reis wsreborn kaliteli bu güne kadar bi sıkıntısını görmedim 1 yıl u geçiktir kullanıyorum 2 kere ban yedim