nerden satın alabilirim güvenilirenginesoul var ucuz trackerları ve visualleri kapatırsan baya dayanıyor 10 15 gün oldu banlatmıyor orbwalker niyetine akıyor
knk bana şuan hiç banlatmayan lazım hesap satışı yapmak için vsenginesoul var ucuz trackerları ve visualleri kapatırsan baya dayanıyor 10 15 gün oldu banlatmıyor orbwalker niyetine akıyor
kanka izmirdeysen günlük iş grubuna çekiyim seni 1000 1200 tlye calis günlük 12 saat daha çok kazanırsın hemde eglenirsin lol çarları artık ligden ziyade kaç yıllık olduguna göre vs degerleniyor,fresh acclar zaten direk zümrüt 2 başlıyor mmrı iyiyse uğraşmana değmezknk bana şuan hiç banlatmayan lazım hesap satışı yapmak için vs
discord jeaclrick eklersen sevinirim iş hakkında bilgi verirsinkanka izmirdeysen günlük iş grubuna çekiyim seni 1000 1200 tlye calis günlük 12 saat daha çok kazanırsın hemde eglenirsin lol çarları artık ligden ziyade kaç yıllık olduguna göre vs degerleniyor,fresh acclar zaten direk zümrüt 2 başlıyor mmrı iyiyse uğraşmana değmez
almıyorlar kimseyi artık kanka agzına kadar doldu grup ama ben ekliyim seni yinede yer boşalırsa çekerimdiscord jeaclrick eklersen sevinirim iş hakkında bilgi verirsin