Lol script raporlayan kullanıcılar hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam peki premiere pro ile vegas pro farkı ne ? bende şimdi ufaktan bu işlere girmeye başlıcam önden bilgi topluyorum iyi denk gelmiş olsun ben premiere pro ile yapmayı düşünüyordum
Kesinlikle premiere pro kullanmalısın after effect ile uyumlu ikisi de zaten içeride ki projeyi aftera afterdan da premiere proya direk atabiliyorsun mesela kurgunu düz premiere proda yap bir çok fonksiyon barındırıyor güzel geçişler dahil ama yok sadece düz kurgu yapayım videoları birleştireyim yakınlaştırayım renk atayım basit şeyler düşünüyorsan vegas kullana bilirsin ama vegas ile kısıtlı kalırsın sana tavsiyem premiere pro ile kurguların ve düz montajlarını yap effect olarak da zaten zorluk çekmeden adobe affter effect

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hahahhahahaha , çok güzel olmuş dostum onnumra

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ağlayan arkadaşlara en sonunda susturmak ve kudurtmak adına internette gördüğüm script videolarından bir edit yaptım sizinle paylaşmak istiyorum oyun sonu yok sizi şöyle report edeceğim yok şöyle ticket atacağım diyenleri kudurtmak için bu videoyu oyun sonu lobiden atalım diye yaptım.
İyi seyirler...

Video gizli olduğu için linke sahip olanlar izleyebilir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
içimi anlatan bir video olmuş eline sağlık

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
valla bende ne kadar sc kullanıyor olsam da karşıma sc kullanan birisi gelince nedense bi ayar oluyorum genelde :D edit hoşuma gitti kullanıcam bunu ama artık lobi sonu pek muhabbet dönmüyor ipleyen olur mu bilmem

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
gayet güzel oyun sonu atarım ben bunu ya :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aga olan var olmayan var kıskanırlar :D ellerine sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ağlayan arkadaşlara en sonunda susturmak ve kudurtmak adına internette gördüğüm script videolarından bir edit yaptım sizinle paylaşmak istiyorum oyun sonu yok sizi şöyle report edeceğim yok şöyle ticket atacağım diyenleri kudurtmak için bu videoyu oyun sonu lobiden atalım diye yaptım.
İyi seyirler...

yokmu duomuz kanka tr nick : The Pall Mall
West nick: i dont need DRUG

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
İyi seyirler...

video çek güzel olmuş emeğine sağlık

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
İyi seyirler...

Video editten edit videodan güzel olmuş hocam ellerinize emeklerinize sağlık

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kesinlikle premiere pro kullanmalısın after effect ile uyumlu ikisi de zaten içeride ki projeyi aftera afterdan da premiere proya direk atabiliyorsun mesela kurgunu düz premiere proda yap bir çok fonksiyon barındırıyor güzel geçişler dahil ama yok sadece düz kurgu yapayım videoları birleştireyim yakınlaştırayım renk atayım basit şeyler düşünüyorsan vegas kullana bilirsin ama vegas ile kısıtlı kalırsın sana tavsiyem premiere pro ile kurguların ve düz montajlarını yap effect olarak da zaten zorluk çekmeden adobe affter effect
yok basit şeyler yapmayı düşünmüyorum bu benim hobim olucağı için uğraşmak istiyorum ortaya çıkardığım videoda bildiğin emek koksun istiyorum o zaman ben premiere pro'dan devam edeyim teşekkür ederim zaten bir video yapınca atıcam buraya hiç bir şey bilmediğim için öğrenmem birazcık zaman alır ama ortaya güzel video çıkarıcağımı düşünüyorum

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Abi inanılmaz kudurtmalık bi video ya ahhahah :D en sondaki yazıları görünce kusar öfkeden. Çok tehlikeli bir edit olmuş ajksddasd

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Çok açıklayıcı bi video olmuş ağlayan arkadaşlara özel rahat rahat her lobi sonu atılması gerek bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...