Çözüldü LoL script Samira sağ tık basılı kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamünaleyküm arkadaşlar. Demin Samira oynuyordum çıldırdım resmen hiçbir şeye basmamama rağmen fareyi oynatırken kendi kendine sağ tıklıyor farede bir sorun yok bu arada oyunda kendi kendine sağ tıklıyor scriptten dolayı yani fareyi nereye götürürsem oraya gidiyor adeta space basılı kalmış gibi ne yapabilirim?

Bu arada dünden beri böyle mesela chati açıyorum oyunda yazarken kelimeler arası doğal olarak boşluk bırakırken chat açıkken space bastımı fare neredeyse oraya gidiyor chatte bir şey yazamıyorum ne oldu anlamadım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar şu anda basılı kalma özelliği düzeldi de şu chatte yazı yazarken boşluk bırakırken karakterinde space ten dolayı hareket etmesi olayı düzelmedi bazen base atarken chate unutarak yazı yazıyorum boşluk bıraktığımda karakter haraket ediyor base bozuluyor var mı bir çaresi?
Post automatically merged:

tek çözümü f5 basıp hileyi tekrar çalıştırmak bi kaç kez banada oldu
Demin yazdığımın çözümünü biliyor musun f5 işe yaramadı

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar şu anda basılı kalma özelliği düzeldi de şu chatte yazı yazarken boşluk bırakırken karakterinde space ten dolayı hareket etmesi olayı düzelmedi bazen base atarken chate unutarak yazı yazıyorum boşluk bıraktığımda karakter haraket ediyor base bozuluyor var mı bir çaresi?
Post automatically merged:

Demin yazdığımın çözümünü biliyor musun f5 işe yaramadı
Hileyle ilgiili sıkıntı olabilir hileyle ilgili sıkıntılarda f5 at düzelmiyorsa ya düzeltilir ya da öyle kalır

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hileyle ilgiili sıkıntı olabilir hileyle ilgili sıkıntılarda f5 at düzelmiyorsa ya düzeltilir ya da öyle kalır
Peki bu hata sizde de oluyor mu? Hileyle ilgili bir sıkıntıysa benlik bir şey yok herkesde mi böyle acaba. Yani normalde sohbet açıkken space çalışmaması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...