d3 Σ x2
Süper Üye
Yanlış anlamanı istemiyorum ama shaco da script gerektiricek bir durum olduğunu düşünmüyorum bence sen script kullanıcaksan xearth felan oyna hem daha zevkli olur yine senin biliceğin iş tabi ki 
adamsın eyw keşke olsaydı anaScriptte shaco kullanılmıyor boş yorumlar atım adamın kafasını karıştırmayın sırf yorum kasmak için yok açsan nolcak yok ayarla falan
sc içerisinden ayarlaman lazım configi zor Çar git antreman moduna bulana kadar denearkadaşlar shaco için script varmı daha doğrusu script exploidmi ne diyorlar tam bilmiyorumda scriptin shacoda calısmasını sağlamak için bi dosya varsa link veya direk dosyayı verebilecek varmı ?
skilleri falan yok knksc içerisinden ayarlaman lazım configi zor Çar git antreman moduna bulana kadar dene
işte sc configini bulsam cok güzel olurdaEğer onu becerebilirsen shacoya sc fena gidiyor karşıma bi adam gelmişti sc kullanan adam boxlarla skill falan dodgeliyordu aşırı tilt etmişti beni klavyeyi ısıracaktım
olmuyooooooooooooooosc içerisinden ayarlanabiliyor diye biliyorum
Her karakterin scripti var kankaarkadaşlar shaco için script varmı daha doğrusu script exploidmi ne diyorlar tam bilmiyorumda scriptin shacoda calısmasını sağlamak için bi dosya varsa link veya direk dosyayı verebilecek varmı ?