Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Mouse ile yönlerdirsem bile değişmiyor adamı kovalıyor space'e basılı tutarsamZedMagic+ Gelip Oradan R İçin Can Miktarını Ayarla .Kite Yapmak İçin Sadece Tuşa Basmak Yetmiyor Mause İle İstediğin Yöne Hareket Ettir.
-Space: comboMouse ile yönlerdirsem bile değişmiyor adamı kovalıyor space'e basılı tutarsam
Kankam tuşları biliyorum onda sıkıntı yok benim demek istediğim olay vayne oynarken fareyi tuttuğum yere giderken kite yapıyordu elobuddy'de fakat burda o yok burda fare nerde olursa olsun adamı kovalıyor adam yakınımdaysa kite yapmadan düz vuruş ve q atıyor-Space: combo
-X: last hit Son Vuruş Yapmak İçin Sürekli Hareket Et Bence Farmın Canı Düz Vuruşa Öleceği Zaman Kırmızı Olur Sc Kendisi Vurur.
-V: farm Bunu Lane İttirmek İçin Kullanıcaksın Sadece Normal Yaptığın Kite Gibi Kullan
-C: Harass Buda Rakipleri Dürtmek İçin Kullanıcaksın
Adamların Canını C İle Kite Yapıp Azalt Sonra Sonra Space Bas
Dostum Space Basma İşte C Bas Ve Mause İle Hareket Et Ben KogMaw Oynuyorum Normalde Bir Sıkıntı Olmuyor. Her Maç Kolayca Taşıyor.Kankam tuşları biliyorum onda sıkıntı yok benim demek istediğim olay vayne oynarken fareyi tuttuğum yere giderken kite yapıyordu elobuddy'de fakat burda o yok burda fare nerde olursa olsun adamı kovalıyor adam yakınımdaysa kite yapmadan düz vuruş ve q atıyor
Tamamdır hacım bi deniycem eyvallah.Dostum Space Basma İşte C Bas Ve Mause İle Hareket Et Ben KogMaw Oynuyorum Normalde Bir Sıkıntı Olmuyor. Her Maç Kolayca Taşıyor.
Ben denedim Ama ondada ise yaramadızedte denermisin combo sıkıntı yoktu en son oyandım zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?