LOL Script sorusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Selamlar
Elobuddy kapanmadan önce premium elobuddy ile oynuyordum ve gayet güzeldi X last farm v lane clear space combo vs o kapandı bir süre hilesiz oynadım ve şuanda buranın Script'ini kullanıyorum fakat şöyle bir sıkıntı var elobuddy kullanırken örneğin adc oynuyorsam space'e basılı tuttuğumda hem kite yapardı hem de q w e r ne atabiliyorsa atardı (ayarlara göre) ve örneğin zed oynarken de space basılı tutunca R'yi atardı W atardı e q yapar düz vuruş atar keserdi fakat burda öyle değil örneğin Zed ile space'e basılı tutuyorum adama q atıyor e atıyor adamın canı azsa r atıyor aynı şekilde vayne oynarken de kite yapmadan sadece q atıyor ve düz vuruş atıyor bunun ayarı var mı yoksa script'de o özellikler yok mu?
Not: Benim için önemli olan ADC oynarken kite yapması diğer laneleri pek oynamıyorum.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ZedMagic+ Gelip Oradan R İçin Can Miktarını Ayarla .Kite Yapmak İçin Sadece Tuşa Basmak Yetmiyor Mause İle İstediğin Yöne Hareket Ettir.

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ZedMagic+ Gelip Oradan R İçin Can Miktarını Ayarla .Kite Yapmak İçin Sadece Tuşa Basmak Yetmiyor Mause İle İstediğin Yöne Hareket Ettir.
Mouse ile yönlerdirsem bile değişmiyor adamı kovalıyor space'e basılı tutarsam

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum zed oynuyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım comboları gayet iyi atıyor auto q yu felan kapat combo ayarlarıda var zed magicten bende w q e yapıp elektriği veriyor sıkıntı yaşamadım

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Mouse ile yönlerdirsem bile değişmiyor adamı kovalıyor space'e basılı tutarsam
-Space: combo
-X: last hit Son Vuruş Yapmak İçin Sürekli Hareket Et Bence Farmın Canı Düz Vuruşa Öleceği Zaman Kırmızı Olur Sc Kendisi Vurur.
-V: farm Bunu Lane İttirmek İçin Kullanıcaksın Sadece Normal Yaptığın Kite Gibi Kullan
-C: Harass Buda Rakipleri Dürtmek İçin Kullanıcaksın
Adamların Canını C İle Kite Yapıp Azalt Sonra Sonra Space Bas

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
-Space: combo
-X: last hit Son Vuruş Yapmak İçin Sürekli Hareket Et Bence Farmın Canı Düz Vuruşa Öleceği Zaman Kırmızı Olur Sc Kendisi Vurur.
-V: farm Bunu Lane İttirmek İçin Kullanıcaksın Sadece Normal Yaptığın Kite Gibi Kullan
-C: Harass Buda Rakipleri Dürtmek İçin Kullanıcaksın
Adamların Canını C İle Kite Yapıp Azalt Sonra Sonra Space Bas
Kankam tuşları biliyorum onda sıkıntı yok benim demek istediğim olay vayne oynarken fareyi tuttuğum yere giderken kite yapıyordu elobuddy'de fakat burda o yok burda fare nerde olursa olsun adamı kovalıyor adam yakınımdaysa kite yapmadan düz vuruş ve q atıyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kankam tuşları biliyorum onda sıkıntı yok benim demek istediğim olay vayne oynarken fareyi tuttuğum yere giderken kite yapıyordu elobuddy'de fakat burda o yok burda fare nerde olursa olsun adamı kovalıyor adam yakınımdaysa kite yapmadan düz vuruş ve q atıyor
Dostum Space Basma İşte C Bas Ve Mause İle Hareket Et Ben KogMaw Oynuyorum Normalde Bir Sıkıntı Olmuyor. Her Maç Kolayca Taşıyor.

AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam önceden bende bot of legends kullaniyordum dedigin gibi sikil shot lari kendisi atiyordu ben daha denemedim hileyi heroya göre açiyordun scripti nasi bir sistem var bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
lazysharpta güzel okadar kötü değil ama hiçbir script elobuddy yerini tutacağını sanmıyorum çünkü baya kaliteli bir hileydi bide önceden ban yeme okadar fazla değildi 1 yıl kullandığımı hatırlıyorum elobuddyi

istisnalar kaideyi bozmaz
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
zedte denermisin combo sıkıntı yoktu en son oyandım zaman

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "cagatay6464, post: 2026272, member: 79505"]
Greetings
Before Elobuddy closed, I was playing with premium elobuddy and it was fine X last farm v lane clear space combo etc it was closed for a while I played it cheat and now I am using the Script of this place but there is a problem like that when using elobuddy, for example, if I play adc, it would make kite when I hold down on space and whatever qwer could throw (according to the settings) and for example when playing zed, he would throw R when he pressed and would throw W would do eq, he would throw a straight shot, but it is not like this. r throws the same way, while playing vayne, it only throws q and throws straight strokes without making a kite.
Note: The important thing for me is that when I play the ADC, I don't play other scripts.
[/ QUOTE]
thank you for that !

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
elobuddy iyi değildi bence biz bol ve leaguesharp la büyüdük xD

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
doclamak icin fareyi tuttugun yere kite yapmıyor olabilir

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
knk lazysharpta da yapıyor onu sadece ayarlaman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
açıklamalar için sağolun dostlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...