Uzman Üye
hile formunda bunu demen garip.bu arada lolü 5 senedir oynuyorum diamond 5 im kasmayı bıraktım adam vayne alıp 1v5 dalıp bütün skillerden kaçarak bizi kesene kadar güzel oyundu aslında.MOBA Oyunlarını oynuyamayıpda Script Açmak boş iş...
Kolsuzsan yapıcak bir şey yok :/ Tek seçenek kendini geliştirmek Botlarla - Normal Oyunlarda...
NOT : Dereceli girerek kendini geliştiremezsin! Aksine kötü oynadığın için Takımını aşşağı çekersin!
link vermek yasakmı bilmiyorum o yüzden vermicem. youtube'a lol script montage yazarsan anlarsınoyunda hileye gerek yok zaten taktiksel bir oyun
Özelden atabilirsinlink vermek yasakmı bilmiyorum o yüzden vermicem. youtube'a lol script montage yazarsan anlarsın
Adam haklıMOBA Oyunlarını oynuyamayıpda Script Açmak boş iş...
Kolsuzsan yapıcak bir şey yok :/ Tek seçenek kendini geliştirmek Botlarla - Normal Oyunlarda...
NOT : Dereceli girerek kendini geliştiremezsin! Aksine kötü oynadığın için Takımını aşşağı çekersin!
o sıte dogru yapyoor ama parasıda ıyıG............ diye bir site var ve bu site premium script satıyor premium scriptin iddiası şu dosyayı açıp ayarları yaptıgınızda dosya mesela discorda ayarladınız discord.exe gibi çalışıyor arka planda ve oyuna inject edilmiyor fare ayarlarını simule ederek yapılıyormuş bu şekilde ban yemiyorsunuz üstelik bence inject edilen hilelerden kat kat daha algılanamaz bi oynanış sunuyor.memoryhackers bence böyle bi script yapabilir.
Mesaj yoluyla site ismini gönderebilir misiniz ? Bu arada güvenilirliği nedir hakkında bilgi sahibi iseniz paylaşabilir misiniz ? Malumunuz şuan oyunda yeniden bir hesap açmak eski sistemden çok daha zor hale getirildi.G................... diye bir site var ve bu site premium script satıyor premium scriptin iddiası şu dosyayı açıp ayarları yaptıgınızda dosya mesela discorda ayarladınız discord.exe gibi çalışıyor arka planda ve oyuna inject edilmiyor fare ayarlarını simule ederek yapılıyormuş bu şekilde ban yemiyorsunuz üstelik bence inject edilen hilelerden kat kat daha algılanamaz bi oynanış sunuyor.memoryhackers bence böyle bi script yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?