Seçkin Üye
form üzerinden tanıdım kendilerini bu tarz bir ürün arayan varsa piyasadaki ud diye geçinen saçma sapan programlara paranızı harcamayın buradan satın alabilrisiniz gayet güvenilir ve safe
form üzerinden tanıdım kendilerini bu tarz bir ürün arayan varsa piyasadaki ud diye geçinen saçma sapan programlara paranızı harcamayın buradan satın alabilrisiniz gayet güvenilir ve safe
satın aldım 3 gündür kullanıyorum hakkını vermek lazım gerçekten iyi hile gayet kullanışlı eğer kullanmak denemek isteyen arkadaşlar bence en doğru adres bu adamdır.
Aylarca kullandım, hâlâ vakit buldukça satın alıyorum. Kullanılan yöntem o kadar güvenilir ki değil vanguard easyanticheat bile tespit edemez. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum herhangi bir ban durumu vs. yaşamadım. Sadece çok belli ederseniz lol hesabınızı flagleyebiliyor(anakarttan birkaç ayar açmanı istemek gibi) ancak hesap yine aktif yani herhangi bir ban durumu söz konusu değil hilesiz bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Ama bu ürünün değil daha çok kullanıcının suçu olur bunuda belirtmek isterim. Evade kapalı bir şekilde kullandığınızda ban riski 0 denebilir. Gayet kaliteli ürün eline sağlık hex baba. Fiyat performans peşindeyseniz kesinlikle almanız gereken ürün bu ürün. Harici olarak herhangi bir bypass vs gerekmiyor sadece 1 adet flash bellek olması yeterli.
1 aydır no ban
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, iyi oyunlar dilerimarkadaşlar şuan script ile oynayan var mı
beyler lolde script kullanan var mı ? duo olabiliriz tr challenger west master -gm arası sup mainim kolay elo kasabiliriz güncel kullanan varsa iletişime geçsin
Hocam, selamlar öncelikle iyi satışlar dilerim. Discord kapandığından beri kullanmıyorum size ulaşabileceğim başka bir iletişim yöntemi var mıdır ?
Dc hariç başka bir iletişim yeri var mı ?
Evetw11 de çalışıyor mu
hiçmi ban yemedin2 aydır kullandığım bir script hem safe hemde çok güzel risksiz bir sc istiyosanız en önerebilceğim budur
Ürünümüz aktif ve güvenli durumda hocam ama belli edip çok report yerseniz tabiki de her hılede olduğu gibi ban yersiniz ama ban konusuda dert edilecek bir mevzu değil hwid spoofer ürünümüz de var yardımcı oluyoruzbazıları, her hilenin fix olduğunu ve en güvenilir olanın bile birkaç gün içinde banlattığını söylüyor.
bazıları da burada olduğu gibi hileyi aylardır kullanıp ban yemediğini söylüyor.
kime güvenebiliriz? olayın mantığı nedir kısaca açıklayabilecek bir arkadaş var mıdır?
eskiden (yıllar evvel) legendsense alıp kafa rahat oynayabiliyorduk. evade kapalı oynayıp ban yedirmeyecek bir hile yok mu acaba?
uzun süredir oyundan uzağım. bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
yes siris this still working?
ben 1 günlük aldım 4-5 el sonra banlandım topta oynadım zaten bence uzak durunbazıları, her hilenin fix olduğunu ve en güvenilir olanın bile birkaç gün içinde banlattığını söylüyor.
bazıları da burada olduğu gibi hileyi aylardır kullanıp ban yemediğini söylüyor.
kime güvenebiliriz? olayın mantığı nedir kısaca açıklayabilecek bir arkadaş var mıdır?
eskiden (yıllar evvel) legendsense alıp kafa rahat oynayabiliyorduk. evade kapalı oynayıp ban yedirmeyecek bir hile yok mu acaba?
uzun süredir oyundan uzağım. bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.