Onaylı Üye
Kanka LoL'de script kullandığın için ban yedin. 4 ay sonra anca açarlar, yalvarsan da kıyameti de koparsan o donanım banı açılmayacak. Moralini bozmak için söylemiyorum, aynısını ben de yaşadım.İyi akşamlar arkadaşlar, Valorant'tan ban yedim hile kullanmadığım halde ama LoL'de script hilesini kullanıyorum. İkisinin bağlantısı olur mu? Bilginiz var mı? İki hesap da ayrı LoL'deki hesap. Ban yemedi, Valorant ban yedi hile kullanmadığım halde.
Bu kesin çözüm müdür kanka böyle yapayım bari bidakine teşekkürlerevet olur dostum valoranta giriceğin zaman %appdata% lp dosyasını sil sonra gir
Evet olur hocam. Geçmiş olsun.İyi akşamlar arkadaşlar, Valorant'tan ban yedim hile kullanmadığım halde ama LoL'de script hilesini kullanıyorum. İkisinin bağlantısı olur mu? Bilginiz var mı? İki hesap da ayrı LoL'deki hesap. Ban yemedi, Valorant ban yedi hile kullanmadığım halde.
Yine de araştır dostum benim fikrim bu bir kaç kişide böyle bir sorundan bahsetmiş ve bu dosya yüzünden ban yediği belli olmuş o yüzden silmek garantiye almak demektirBu kesin çözüm müdür kanka böyle yapayım bari bidakine teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?