Çözüldü LoL Script xstatus failed hatasını nasıl düzeltebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Selamın aleyküm windsharpı çalıştırdığımda cmd de bana xstatus failed vb. şeyler diyor bunu nasıl çözebilirim ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkadaşlar zaten dx9 modunda ve oyun açık (maça girmedim) lobide hileyi açmaya çalıştığımda cmd den bana xstatus failed diyor

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
arkadaşlar zaten dx9 modunda ve oyun açık (maça girmedim) lobide hileyi açmaya çalıştığımda cmd den bana xstatus failed diyor
Bilgisayarı yeniden başlatın.

(Win+R) çalıştır komutunu aç %temp% hepsini sil

qwwww.PNG

antivirüs programını kapa windows defender veya başka programlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
windows defenderi kapatınca windsharp loaderi açıldı fakat bir sorun daha oluştu, bana "oyunu açın" dedi antreman moduna girince loader kendi kendiliğine "WindSharpLoader durduruldu." diye hata verdi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yaptım yaptım tüm dediklerini yaptım pencere moduna geçirdim dx9 u açtım windows defenderi kapattım bir de tempdeki dosyaları prefetch deki dosyaları falan sildim
Post automatically merged:

sizce sorun windsharp'ta mı ? biraz daha yorum kasıp lbreborn da denemeli miyim ?

Son düzenleme:
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
yaptım yaptım tüm dediklerini yaptım pencere moduna geçirdim dx9 u açtım windows defenderi kapattım bir de tempdeki dosyaları prefetch deki dosyaları falan sildim

sizce sorun windsharp'ta mı ? biraz daha yorum kasıp lbreborn da denemeli miyim ?
bencede windsharp çok kolay ban atıyor
lpreborn oynayın daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka benim demek istediğim oynamak değil hile açılmıyor oyuna giriyorum windsharploaderi durduruldu diyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bide 50 mesaj yaptıktan sonra onaylı üye olabilmek için 1 saat beklemek gerekiyo :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI

windsharp kullanarakk bir oyun atayım dedim ilk el bitmeden ban yedim kullanmanı zaten tavsiye etmem lpreborn kasabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
windsharp kullanarakk bir oyun atayım dedim ilk el bitmeden ban yedim kullanmanı zaten tavsiye etmem lpreborn kasabilirsin
kanka windsharpı geçtim ikiside açılmıyor cmd geliyo oyunu açınız diyor antreman modunda başlatıyorum (pencere modunda) ondan sonra cmd kendi kendine "lpreborn durduruldu" diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...