Arkadaşlar merhaba lazsharpta yasuo kullanıyorum ama bazen hatta genellikle earlyde falan space basılı tutugumda farmlara eq attı diyelim ve hortum oluştu
hortum cd dayken adama eq atıyor ve adama hortum atmış oluyor aynı anda ve adamda haklı olarak cd deyken nasıl hortu matıyosun yazıor ve belli oluyor bi ayarı falan varmı
Suankini kullanmadım.İnşallah onaylı üye olabilirsek kullancaz Fakat eski kullandıklarımda c ile haras yapar x ile farmı ayarlarsanız space combosunada hortumu koyarsınız.Bu şekilde anlaşılma olayınız kalkar veyahut space hortum 2x kişiye gelcek göre at secenegi yapar x secenegine sadece 1x ve yanında farm olarak kodlatabilirsiniz.. iyi forumlar.Elbet birgün onaylı üye olmak üzere iyi forumlar
Suankini kullanmadım.İnşallah onaylı üye olabilirsek kullancaz Fakat eski kullandıklarımda c ile haras yapar x ile farmı ayarlarsanız space combosunada hortumu koyarsınız.Bu şekilde anlaşılma olayınız kalkar veyahut space hortum 2x kişiye gelcek göre at secenegi yapar x secenegine sadece 1x ve yanında farm olarak kodlatabilirsiniz.. iyi forumlar.Elbet birgün onaylı üye olmak üzere iyi forumlar
yav hic sorma bir heves ettim,ediş o ediş.Hala bekliyorum Maksat bi tadını alıcak.Bakalım dostum beklemedeyim ama forumda cok güzel şeylerde buldum.Onlarla vakit geciriyorum sagolun üye arkadaslar
Arkadaşlar merhaba lazsharpta yasuo kullanıyorum ama bazen hatta genellikle earlyde falan space basılı tutugumda farmlara eq attı diyelim ve hortum oluştu
hortum cd dayken adama eq atıyor ve adama hortum atmış oluyor aynı anda ve adamda haklı olarak cd deyken nasıl hortu matıyosun yazıor ve belli oluyor bi ayarı falan varmı
[QUOTE = "inal26, post: 2026624, member: 1375794"]
Hello friends, I use lazsharpta yasuo, but sometimes, let's say that when I hold down space or sometimes, I was throwing eq to the farms and a hose formed.
When the hose is on the CD, he throws the eq to the man and he throws the hose to the man at the same time.
[/ QUOTE]
hello my friend, i just want to say hello, please leave with like !
hello my friend, i want you to help me, i just want to hack pubg lite but i can't, i need to get legendary member or something else to open the hack, can you help me?