Lol Script yasuo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba lazsharpta yasuo kullanıyorum ama bazen hatta genellikle earlyde falan space basılı tutugumda farmlara eq attı diyelim ve hortum oluştu
hortum cd dayken adama eq atıyor ve adama hortum atmış oluyor aynı anda ve adamda haklı olarak cd deyken nasıl hortu matıyosun yazıor ve belli oluyor bi ayarı falan varmı :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
o bendede oluyor anlasın boş ver her türlü yiyorsun zaten :D bende anlayan olmadı ama

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Suankini kullanmadım.İnşallah onaylı üye olabilirsek kullancaz :D Fakat eski kullandıklarımda c ile haras yapar x ile farmı ayarlarsanız space combosunada hortumu koyarsınız.Bu şekilde anlaşılma olayınız kalkar veyahut space hortum 2x kişiye gelcek göre at secenegi yapar x secenegine sadece 1x ve yanında farm olarak kodlatabilirsiniz.. iyi forumlar.Elbet birgün onaylı üye olmak üzere iyi forumlar :D

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ban yemen muhtemel zaten anlamaları birşey ifade etmez :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kanka
Suankini kullanmadım.İnşallah onaylı üye olabilirsek kullancaz :D Fakat eski kullandıklarımda c ile haras yapar x ile farmı ayarlarsanız space combosunada hortumu koyarsınız.Bu şekilde anlaşılma olayınız kalkar veyahut space hortum 2x kişiye gelcek göre at secenegi yapar x secenegine sadece 1x ve yanında farm olarak kodlatabilirsiniz.. iyi forumlar.Elbet birgün onaylı üye olmak üzere iyi forumlar :D
Kanka bende öyleydim 42 saat tam dolduğu zaman 10 dk sonra geliyor merak etme :)

Ekli dosyalar

• 2138707.jpg
    2138707.jpg
    2 KB · Görüntüleme: 0
Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yav hic sorma bir heves ettim,ediş o ediş.Hala bekliyorum :) Maksat bi tadını alıcak.Bakalım dostum beklemedeyim ama forumda cok güzel şeylerde buldum.Onlarla vakit geciriyorum sagolun üye arkadaslar :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba lazsharpta yasuo kullanıyorum ama bazen hatta genellikle earlyde falan space basılı tutugumda farmlara eq attı diyelim ve hortum oluştu
hortum cd dayken adama eq atıyor ve adama hortum atmış oluyor aynı anda ve adamda haklı olarak cd deyken nasıl hortu matıyosun yazıor ve belli oluyor bi ayarı falan varmı :D
her heroya ayrı hile mi var yoksa tek bir hile yetiyor mu

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "inal26, post: 2026624, member: 1375794"]
Hello friends, I use lazsharpta yasuo, but sometimes, let's say that when I hold down space or sometimes, I was throwing eq to the farms and a hose formed.
When the hose is on the CD, he throws the eq to the man and he throws the hose to the man at the same time. :D
[/ QUOTE]
hello my friend, i just want to say hello, please leave with like !

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Shifte bas yasuo magic e gir ordanda comboya gir orda E+Q BUG yazar onu off yaparsan kapanır.

istisnalar kaideyi bozmaz
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
abi olayı basşka yerlere cekmeyin yetkılı var siz rapor edin yeter adamın sorununa cozum bulalım lütfen

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hello my friend, i want you to help me, i just want to hack pubg lite but i can't, i need to get legendary member or something else to open the hack, can you help me?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...