bende main hesabımda kullanıyorum umarım benimde başıma bir şey gelmezYukarıdaki yazdıklarımı okursan veremeyeceğimi anlattım dostum malesef.
Post automatically merged:
<3 umarım bu hesabımda artık kullanmama kararı aldım![]()
bende main hesabımda kullanıyorum umarım benimde başıma bir şey gelmezYukarıdaki yazdıklarımı okursan veremeyeceğimi anlattım dostum malesef.
<3 umarım bu hesabımda artık kullanmama kararı aldım![]()
Paylaşırım bu konunun altına 1-2 gün sonra yaparım ama bu işlemi çünkü daha yeni açıldı direkt aynı şekilde ticketlar atılırsa olmaz.kanka bizimle paylaşırsan iyi olur senin hesabının detected olma gibi bir ihtimali yok her tickete farklı insanlar bakıyor paylaşırsan ne mutlu bize
bana bir özelden atarmısın aramızda kalsın bende denyeceğim benim de 1 ebedi skinli çarım ban yemişti olursa 2gün sonra istersen paylaşrsnPaylaşırım bu konunun altına 1-2 gün sonra yaparım ama bu işlemi çünkü daha yeni açıldı direkt aynı şekilde ticketlar atılırsa olmaz.
Hayır şimdi şöyle düşünmeni isterim benim yazdığım şekilde yazılırsa benimde aynı şekilde bahane uydurduğumu anlayıp tekrar askıya alabilirler o sebepten dolayı biraz geç atmayı düşünüyorum sonuçta unuturlarherhangi bir kişinin hesabını açtırmak için hile forumunun ss'lerini kullanacağı fikri çok da mantıklı değil yine de sana kalmış tabii ki paylaşıp paylaşmamak
hesabın banladığında cok fazla film izlediğini düşünüyorum riot tr deki ahmet banını açacak ve dur ben bi memorye uğrayım 8858 iyi cocuk mu değilmi sorgulatayım hesabını haksız yere mi açtım bi bakayım diyecek ve seni burada bulamıcak dahada gözü karartıp biletteki mazeretleri memory de solemiştir kesin bu ben bi arama çubuğuna bana soylediği bahaneleri yazayım ordan bunu bulurum diyecek. ondan sonra riot tr ahmet senin o kişi olduğunu kendince doğrulucak ve senin hesabını tekrar askıya alacak sonrada işte bu yuppiiii ben bir riot tr ahmet değilim riot ajan ahmetim diyip bi kötü adam gülüşü yapacak.Hayır şimdi şöyle düşünmeni isterim benim yazdığım şekilde yazılırsa benimde aynı şekilde bahane uydurduğumu anlayıp tekrar askıya alabilirler o sebepten dolayı biraz geç atmayı düşünüyorum sonuçta unuturlar
ne kastın kardeşim ya 30 tl atayım sana söyle bilader şöyle insanlardan iğreniyorum resmen yaMalesef onu yapamam işte hesabım detect olup tekrar kapanmasını istemem dediğim gibi main hesabımdı, Eğer güzel bir bahane bulup ticket atarsan sorunun çözülür kısacası bu.
İğrenip iğrenmemen kendinle alakalı bir şey 100₺ atayım sus istersen parana bakacak bir insan değilim :3ne kastın kardeşim ya 30 tl atayım sana söyle bilader şöyle insanlardan iğreniyorum resmen ya
Komik çocuk seni bir de bütün metini renkli yazınca eline ne geçti acaba gözümü ağrıtmaktan başka ? bir de yanlışım yoksa yasak...hesabın banladığında cok fazla film izlediğini düşünüyorum riot tr deki ahmet banını açacak ve dur ben bi memorye uğrayım 8858 iyi cocuk mu değilmi sorgulatayım hesabını haksız yere mi açtım bi bakayım diyecek ve seni burada bulamıcak dahada gözü karartıp biletteki mazeretleri memory de solemiştir kesin bu ben bi arama çubuğuna bana soylediği bahaneleri yazayım ordan bunu bulurum diyecek. ondan sonra riot tr ahmet senin o kişi olduğunu kendince doğrulucak ve senin hesabını tekrar askıya alacak sonrada işte bu yuppiiii ben bir riot tr ahmet değilim riot ajan ahmetim diyip bi kötü adam gülüşü yapacak.
İnternet cafe bahanesini kullanmadım dostum güzel cevabın için teşekkür ederim.kanka paylasıp paylasmamak sana kalmış ama en azından örnek versen oradan ben bi yürüsem ahahah
120 tl atim konuyu moda söyle kapatsın kardeşim madem yardımcı olmayacaksın ne dıye böyle bır konu acıyorsun artistlik mi yapıyorsun anlamadım yani.İğrenip iğrenmemen kendinle alakalı bir şey 100₺ atayım sus istersen parana bakacak bir insan değilim :3
Komik çocuk seni bir de bütün metini renkli yazınca eline ne geçti acaba gözümü ağrıtmaktan başka ? bir de yanlışım yoksa yasak...
İnternet cafe bahanesini kullanmadım dostum güzel cevabın için teşekkür ederim.
sorunların var anlaşılan dostum görevimiz tehlike 2 çıkmış onuda bi izleİğrenip iğrenmemen kendinle alakalı bir şey 100₺ atayım sus istersen parana bakacak bir insan değilim :3
Komik çocuk seni bir de bütün metini renkli yazınca eline ne geçti acaba gözümü ağrıtmaktan başka ? bir de yanlışım yoksa yasak...
İnternet cafe bahanesini kullanmadım dostum güzel cevabın için teşekkür ederim.
saçmalama knka bal mevzusu var böyle ritonun gözündn kaçan şeyler oluyor bilgisizliğinden açıyor hesabı 3 5 gun sonra hesap yine banlanır diye düşünüyorum ztn listededir şuan120 tl atim konuyu moda söyle kapatsın kardeşim madem yardımcı olmayacaksın ne dıye böyle bır konu acıyorsun artistlik mi yapıyorsun anlamadım yani.
Riot ahmetle 60-60 bölüşürlerse senin banında açılabilir kanka belki .d120 tl atim konuyu moda söyle kapatsın kardeşim madem yardımcı olmayacaksın ne dıye böyle bır konu acıyorsun artistlik mi yapıyorsun anlamadım yani.
sorma valla 33 level hesabı var onu söyleyemem işte kanka diyor. bu arada ben ban dalgasına yakalanmadım benı ılgılendırmıyor söyleyıp söylememesı sadece tavrı çok değişik. o kadar lol oyuncusu var riot buna yazdığı mesaja bakacak aynen kardeşim bu kadar düşünceliysen script kullanma kardeşim cunku her sc actığında ban yıyecegını bılıyorsun.sorunların var anlaşılan dostum görevimiz tehlike 2 çıkmış onuda bi izleriot ahmet izliyordu en son sana dcden link atsn
saçmalama knka bal mevzusu var böyle ritonun gözündn kaçan şeyler oluyor bilgisizliğinden açıyor hesabı 3 5 gun sonra hesap yine banlanır diye düşünüyorum ztn listededir şuan![]()
Riot ahmetle 60-60 bölüşürlerse senin banında açılabilir kanka belki .d
Riot ahmetle 60-60 bölüşürlerse senin banında açılabilir kanka belki .d
yalana bak yalanaMalesef onu yapamam işte hesabım detect olup tekrar kapanmasını istemem dediğim gibi main hesabımdı, Eğer güzel bir bahane bulup ticket atarsan sorunun çözülür kısacası bu.
karşındaki insanları küçümseyerek bakmak ? senın harçlığını 2 günde kazanıyorum felan ? şimdi şöyle yapalım abicim senin adına şuan ritoya bilet atıyorum bu rıtoyu kekledıgını soylediğin ss i rito ya gönderdim özür dilerim 8858 diye hitap ettiğim için sayın volkan sunguray demeliydim adanada sıcak memleket diyorlar doğrumu nese bunlarıda ekledım bilete. malum sende para çok biz fakiriz sen kendine bi çar alırsın görüşmek üzere abicim.Bir daha gördümkü forumda çok boş beleş insan var 120₺ atim moda söyle kapasın diyor adamdostum senin aylık harçlığını ben 2 günde kazanıyorum ama sen bilirsin ki nasıl açtırdığımıda yazdım internet cafe bahanesini ortaya attım internet cafeden giriyorum o sebepten yemiştir dedim açtılar yazık sizlere üzüldüm gerçekten...
ya yalan söylüyor hocam aldırmayın ben yazışından anlıyorumkarşındaki insanları küçümseyerek bakmak ? senın harçlığını 2 günde kazanıyorum felan ? şimdi şöyle yapalım abicim senin adına şuan ritoya bilet atıyorum bu rıtoyu kekledıgını soylediğin ss i rito ya gönderdim özür dilerim 8858 diye hitap ettiğim için sayın volkan sunguray demeliydim adanada sıcak memleket diyorlar doğrumu nese bunlarıda ekledım bilete. malum sende para çok biz fakiriz sen kendine bi çar alırsın görüşmek üzere abicim.