L olsa main hesabindan sc acmazdi diye düsünüyorum xdDesteğe yazdım güzel bir bahane ve bugün cevap olumlu geldi vallaha iyi oldu ya main hesabımdıSonuçta L'yi boşuna pp yapmadım :3
lol oynamazdi gibiL olsa main hesabindan sc acmazdi diye düsünüyorum xd
1- Benim aylık harçlığımı nerden biliyorsun? Ve maddi durumumu bilmeden neye göre yorum yaptın?Bir daha gördümkü forumda çok boş beleş insan var 120₺ atim moda söyle kapasın diyor adamdostum senin aylık harçlığını ben 2 günde kazanıyorum ama sen bilirsin ki nasıl açtırdığımıda yazdım internet cafe bahanesini ortaya attım internet cafeden giriyorum o sebepten yemiştir dedim açtılar yazık sizlere üzüldüm gerçekten...
ilk ticket attığında cevap veren bot hile kullanımından kaynaklı mı yasaklandığını söyledi yoksa başka bir sebep mi söyledibende bildirdim ama dönüş olumsuz oldu üzücü senin adına sevindim hayırlı olsun
ben cidden patlamışım reis 3. parti olarakilk ticket attığında cevap veren bot hile kullanımından kaynaklı mı yasaklandığını söyledi yoksa başka bir sebep mi söyledi
bana şey dedi istemli yada istemsiz sık sık maçlardan ayrılmak fln fln dedi 3. parti yada hile tarzı birşey yok botun iletisinden sonra rioterden destek istedim oda aynı tarzda şeyler yazdı daha önceden ceza almış kiişilerin banı kalkması mümkün değildir fln diye hile 3. pareti fln hiç yazmıyorilk ticket attığında cevap veren bot hile kullanımından kaynaklı mı yasaklandığını söyledi yoksa başka bir sebep mi söyledi
nasıl oluyor benim hala kapalıİlk başta halis görüyorum sandım ama hesabada girince halis değilmiş...
Ekli dosyayı görüntüle 89483
Benimde hesabım kalıcı olarak askıya alındı script yüzünden bende ticket açıp banımı 3 saat içeresinde kaldırttım.nasıl yaptın kankam anlatır mısın ?
harbiden ya sanki dünya kendi etrafında dönüyorhesabın banladığında cok fazla film izlediğini düşünüyorum riot tr deki ahmet banını açacak ve dur ben bi memorye uğrayım 8858 iyi cocuk mu değilmi sorgulatayım hesabını haksız yere mi açtım bi bakayım diyecek ve seni burada bulamıcak dahada gözü karartıp biletteki mazeretleri memory de solemiştir kesin bu ben bi arama çubuğuna bana soylediği bahaneleri yazayım ordan bunu bulurum diyecek. ondan sonra riot tr ahmet senin o kişi olduğunu kendince doğrulucak ve senin hesabını tekrar askıya alacak sonrada işte bu yuppiiii ben bir riot tr ahmet değilim riot ajan ahmetim diyip bi kötü adam gülüşü yapacak.
nasıl kaldırttın 3.parti yazılım kullanan hesapların banını kaldırmak söz konusu bile değil diye geri dönüş yaptı banaBenimde hesabım kalıcı olarak askıya alındı script yüzünden bende ticket açıp banımı 3 saat içeresinde kaldırttım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?