Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keyif almak için mesela. https://memoryhackers.org/konular/lol-lazysharp-ban-yeme-durumu-ban-rate-status.108540/Bu konuda anlattım sıfırdan elmas 4 hesap kastım sadece hileyle. İlle de hileden faydalanmak istiyorum kendi çarımı da yükselticem diyorsan hileyle kullandığın hesabın elosunu yükselttikten sonra kendi çarınla duo girdir o şekilde maçı taşı. Ana hesabının da elosu yükselir.
not really dude it depends on how good bypass is and how many people play on it ih a have friends that didnt get any ban using it like half year for now memoryhackers did a amazing bypass) didnt get ban in 1 mounth already so they did a very good bypass for toir+ platform
kıcıkırık bi scripti 3 ay eğlencesine kullandım ayarları minimal tutup hiçbi ban durumuyla karsılaşmadım sonrasında bi kaç ay normal oynayıp ligler sıfırlanınca diamond 2de bıraktım oyunu 2015 - 2016 belli etmedikten sonra herhangi bi detected hileden ban yenilmeyeceğini savunuyorum ben