Onaylı Üye
biraz şans işi gibi birşey ne kadar sürede yiyeceğini bilmiyorsun ama ban yiyeceksintavsiye falan varmı hane daha az ihtimalle yakalanmak falan
kesin olarakmı hane bazen kullansam bazen kullanmasam falanDostum çoğu kişi ban yedi ama bir kaç kişi 2 aydırbazıları 5 aydır falan kullandım hala yemedim diyor şahsen ben inanmıyorum. Hileyi paylaşan arkadaş en geç 1 ay içinde yersin diyor.
heralde her türlü yiyormuşuzya sana bağlı eğer çok ban atılcak hareketler yaptıysan ban yersin
Kesin olarak ban yersiniz sadece zevk için kullanın diyor.kesin olarakmı hane bazen kullansam bazen kullanmasam falan
peki bir hesapta sc ile oynasam diğer hesapta normal oynasam o hesaptamı gidiyorKesin olarak ban yersiniz sadece zevk için kullanın diyor.
Henüz yan çarda kullanıp ana hesapta ban yiyen kimse konu açmadı o yüzden şimdilik hayır diyebilirim. Olsaydı kesin konu açarlardı.peki bir hesapta sc ile oynasam diğer hesapta normal oynasam o hesaptamı gidiyor
süper gerçekten sağol eğer sen kullandıysan sc legit ayarları söyleyebilirmisinHenüz yan çarda kullanıp ana hesapta ban yiyen kimse konu açmadı o yüzden şimdilik hayır diyebilirim. Olsaydı kesin konu açarlardı.
Yok ben kullanmıyorum.bakalım artık
Post automatically merged:
süper gerçekten sağol eğer sen kullandıysan sc legit ayarları söyleyebilirmisin
az önde arkadaşada sordumda başka hesapta sc açsam diğer hesabımdanda normal oynasam oda ban yermiKacisi olmuyo bro belli etmezsen bile 1 hafta da game over olursun belli etmemene bagli hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?