Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
O konunun devamın da ban süresi hakkında da bilgi veriyor zaten. Kurtulma şansınız yok. Hesabınızın ölmesi kaçınılmaz SON!herzaman sc ile oynamasam bile yiyorum sanırım o derece mi?
Normal oynadigin carina birsey olmaz fakat sc actigin car kendini cok belli ederse bannedaz önde arkadaşada sordumda başka hesapta sc açsam diğer hesabımdanda normal oynasam oda ban yermi
peki başka hesapta açsam diğer hesaptata normal oynasam o hesapta ban yermiO konunun devamın da ban süresi hakkında da bilgi veriyor zaten. Kurtulma şansınız yok. Hesabınızın ölmesi kaçınılmaz SON!
cok sağolun 50 mesaj yapınca tahminen ne zaman gelir onaylı üyelikNormal oynadigin carina birsey olmaz fakat sc actigin car kendini cok belli ederse banned
1 saat icinde falan gelir tahminenpeki başka hesapta açsam diğer hesaptata normal oynasam o hesapta ban yermi
Post automatically merged:
cok sağolun 50 mesaj yapınca tahminen ne zaman gelir onaylı üyelik
Hangi hesapta kullanırsanız o hesabı gözden çıkartın. Hiç bir şekilde hile kullanmadığınız hesabınıza bir şey olmaz. Fakat bir şekilde dalgınlığınıza gelir o sıra da tutar riot tüm o bilgisayardan girişleri incelemeye alırsa evet kullanmadığınız hileden sebep bile ban yiyebilirsiniz. Zaten bir hileyi açıyorsanız hesabı gözden çıkartmanız gerektiğini unutmamalısınız. Bu hangi oyun olursa olsun.peki başka hesapta açsam diğer hesaptata normal oynasam o hesapta ban yermi
peki sağolun eğer siz kullandıysanız tavsiye ettiginiz legit ayarlar varmıdır ?1 saat icinde falan gelir tahminen
laneyi kazanıyım kapatırım zaten öyle hiç acık vermiyecegimi sanıyorumŞahsen ben hileyi düzgün ayarladıktan sonra bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum fakat yinede ana hesabın ile hiçbir zaman hile açma zaten düşük elolardapek anlaşılacağını sanmıyorum plata kadar kas bırak bence yeterli olur ordanda sen kasarsın
Suan ben pek lol oynamiyorum dostum legit ayarlarim var fakat kendine gore ayar yapman lazim diger oyunlar icin yardimci olabilirimpeki sağolun eğer siz kullandıysanız tavsiye ettiginiz legit ayarlar varmıdır ?
hane böyle abartı şekilde belli olanları kullanma dedigin ve kullanma dedigin sana zahmet oto farm doge falanSuan ben pek lol oynamiyorum dostum legit ayarlarim var fakat kendine gore ayar yapman lazim diger oyunlar icin yardimci olabilirim
mesela tam patch gelirken silsem herşeyi hile tamamen pc imden cıkmıs olurmulol güncelleme atınca hile kullananları görme ihtimali olduğunu biliyorum ben
Valla suan kafamda ayar yok o konuda bro lol oynamiyorum bu aralarhane böyle abartı şekilde belli olanları kullanma dedigin ve kullanma dedigin sana zahmet oto farm doge falan
seni cok meşgul ettim son sorumda mesela ben hileyi bırakmak istiyorum herşeyi silsem o pc imde kalırmı hala yakalanırmı yaniValla suan kafamda ayar yok o konuda bro lol oynamiyorum bu aralar
hangi yazdıgıma dedin kankamYersin çok rahat
mesela ben hileyi bırakmak istiyorum herşeyi silsem o pc imde kalırmı hala yakalanırmı yanik tuşuna basarsanız oto dodge kapanır ban yeme riskiniz en aza indirmiş olursunuz
c deki bogaripper ve loaderi silmen yeterlihangi yazdıgıma dedin kankam
Post automatically merged:
mesela ben hileyi bırakmak istiyorum herşeyi silsem o pc imde kalırmı hala yakalanırmı yani
önerdigin legit ayarlar varmıc deki bogaripper ve loaderi silmen yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?