Onaylı Üye
lol de sadece minyon canı görmek için ve evade yi kapatsam ban yermiyim
Brom hileyi aç istersen hiç belli etme gine 3 4 güne ban yersin.
Ben scripti ilk çıktığında kullandım sadece last hit açtım 2 3 güne ban yedim bana göre hileyi açma.öyle mi . Hadi ya anlaşılıyor mu öyle?
ban dalgasına yakalanmışsındır belkiBen scripti ilk çıktığında kullandım sadece last hit açtım 2 3 güne ban yedim bana göre hileyi açma.
Olabilir, ama ban dalgası olmasa bile hile free bir hile olduğundan dolayı hileyi kullanan kişi çok fazla bu nedenle hilenin bulunup kullanan kişinin banlanılması çok kolay.Zaten Riot games bu konuda çok fazla önlem alıyor.ban dalgasına yakalanmışsındır belki
haklı olabilirsin zaten riot games cidden bu hile konularında önlemini çok iyi alıyorOlabilir, ama ban dalgası olmasa bile hile free bir hile olduğundan dolayı hileyi kullanan kişi çok fazla bu nedenle hilenin bulunup kullanan kişinin banlanılması çok kolay.Zaten Riot games bu konuda çok fazla önlem alıyor.
ban yeme olayı sans meslesı dostumlol de sadece minyon canı görmek için ve evade yi kapatsam ban yermiyim
1 ay oynadım hiç birşey olmadı ardından diğer smurfta 1 kez açtım direk banlandım bu ban dalgası 1 hafta veya 1 aya kadar geçerban dalgasına yakalanmışsındır belki