2 Tem 2020 #1 tukachi123 T Onaylı Üye Katılım 29 Nis 2020 Mesajlar 54 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 27 6 HİZMET YILI hileyi yüklerken açılan 2. pencere 3 saniye ekranda duruyor ve hemen kapanıyor antivirüs falan yok boş boş yotum yapmayın yardım eder misiniz
hileyi yüklerken açılan 2. pencere 3 saniye ekranda duruyor ve hemen kapanıyor antivirüs falan yok boş boş yotum yapmayın yardım eder misiniz
Çözüm J J Jampy 2 Tem 2020 Bunu indirip klasöre oluşturup içine atın ve install_all.batı çalıştırın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bunu indirip klasöre oluşturup içine atın ve install_all.batı çalıştırın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2 Tem 2020 Yasaklandı #2 Jampy J Banlı Üye Katılım 10 Eki 2016 Mesajlar 1,402 Çözümler 36 Tepki puanı 631 Yaş 26 9 HİZMET YILI Bunu indirip klasöre oluşturup içine atın ve install_all.batı çalıştırın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bunu indirip klasöre oluşturup içine atın ve install_all.batı çalıştırın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap