malesef öyle bir çar yok tr serverinde böyleleri çok fazla olduğu için şansa kalmış bir şey artık iyi zamanına denk gelirse rank atladın atladın yoksa işkence çekersin yapçak bir şey yokya şu lol de script ilede win alamımyorum ya çıldırıcam afk sı yok iki ölünce afk kalanı trolleyeni nası bi cehennemde olduğumu bende bilmiyorum bana bi çar söyleyin tek başıma 1v5 atabiliceğim
1.5 senedir kullanıyom knk ban yemedim yemessinknk bgx kullanıyorum burdakini kullanmadım daha free sc diye daha risklidir dedim korktum
hocam isterse cha olsun yanında yine de tamamen zafer alamazsın tr nin işleyişi hem farklı hemde elo hell olmuşsan hesabı salmanın zamanı gelmiş demektir.ya şu lol de script ilede win alamımyorum ya çıldırıcam afk sı yok iki ölünce afk kalanı trolleyeni nası bi cehennemde olduğumu bende bilmiyorum bana bi çar söyleyin tek başıma 1v5 atabiliceğim
vayneya şu lol de script ilede win alamımyorum ya çıldırıcam afk sı yok iki ölünce afk kalanı trolleyeni nası bi cehennemde olduğumu bende bilmiyorum bana bi çar söyleyin tek başıma 1v5 atabiliceğim
bende ilk defa kullanıcam ama burdaki güvenli gibiknk bgx kullanıyorum burdakini kullanmadım daha free sc diye daha risklidir dedim