Alıyorum LoL Script

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1 gün LegendSense ile oynadım, gerçekten harika ama 1 script için o kadar para vermem. Daha ucuz ve undetected script var mı? Toir, Pentasharp falan nasıl?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Nerden aldın ls yi ben bir türlü almayı beceremedim yardımcı olur musun

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
public ürünlerin hiç biri güvenilir değil ya paraya bayılıp private alacaksın ya da macOS işletim sistemi kurup bilgisayarındaki 2 diskten birine macOS bgx keyi alıp oynayacaksın aylığı 50$ çok değil zaten de sana kalmış. (ls bile en sonunda şuan banlatmakta rage en fazla 2-3 gün oynayabilirsin onda da oyun sayın değişken 10 maçta da yiyebilirsin 15 maçtada en güvenilir olan suanda bgx macOS)

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
public ürünlerin hiç biri güvenilir değil ya paraya bayılıp private alacaksın ya da macOS işletim sistemi kurup bilgisayarındaki 2 diskten birine macOS bgx keyi alıp oynayacaksın aylığı 50$ çok değil zaten de sana kalmış. (ls bile en sonunda şuan banlatmakta rage en fazla 2-3 gün oynayabilirsin onda da oyun sayın değişken 10 maçta da yiyebilirsin 15 maçtada en güvenilir olan suanda bgx macOS)
hocam macos kurmanın olayı nedir?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam macos kurmanın olayı nedir?
macOS işletim sistemlerinde vanguard yok kurulmuyor vanguard kernel seviyede çalıştığı için daha basit bir tabir ile sen pcyi açma tuşuna bastığın andan itibaren çalıştığı için windows'da şuan için windows işletim sistemine uygun bir yazılım kullanmak pek güvenli değil fakat macOS'un hiçbir sürümünde öyle bir durum yok cihaza vanguard kurulmuyor bu da ban seviyen çok düşük demek (bot hesap kullanmazsan+aşırı rage oynamaz isen) legit bir şekilde oynadığın takdirde ban yemiyorsun.

Üye
1 HİZMET YILI
Güvenlik her zaman önceliğimizdir! League of Legends Internal yapımızı daha da güçlendirdik ve şimdi çok daha güvenli hale getirdik. Yenilenen bu yapı ile oyuncu deneyiminizi en üst düzeye çıkarıyoruz. Stoklarımız sınırlıdır, bu nedenle hızlı davranmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca, her zaman en ekonomik fiyatlarla size hizmet vermeye devam ediyoruz. https://memoryhackers.org/konular/l...en-uygun-fiyatlandirma-hizli-teslimat.303588/