Lol Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Beyler elimde sürekli güncel tutulan günlüğü 10 liraya satılan 1 script var.Denendi güzel kullanışlı bir script.Konu şu bunun key olayını kırabilirmiyiz?Eğer kırabilicek biri varsa yardımcı olabilir mi?

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İsmi nedir bizimlede paylaşır mısın ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
undetect zaten her yamadan 1 gün sonra güncelleniyor günlüğü 10 lira 1 günlük denedim bayada iyi özelden atamam arkadaşlar kırabilicek biri lazım eğer bu hilenin key olayını aşabilirsek o zaman direk kurucuyla iletişime geçilir eğer onaylarsada ui ye konur
kırabilecek varsa cidden söylesin dc den iletişime geçelim

Von

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
i never knew how to use scripts, does some1 have an educational video on YT they can recommend?

Griffin Premium
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Undetected public script yoktur merak ettim doğrusu hangi script olabilir ki bildiğim 3 4 tane var

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hotfix yaparken kullandığımız stub.dll dosyasının 10.4 için hile çalışabilicek durumda olanını buldum yalnız lol.exe ninkini bulamıyorum yada varolan lol.exe ile benim bulduğum stub.dll yi bağlaştıramıyorum.Bunu çözersek belki lazysharp çalışır.
Post automatically merged:

ayrıca hala daha şu scripti kırabilirim diyenler varsa pm olarak atıyorum ismini kırında foruma bir faydamız dokunsun be sadece keyi kırılacak herşeyi hazır

beyler galiba yanlış anlaşılmış bu krek bir script.Adamlar güncel olarak krekliyor.Keyini aşarsak kullanabiliriz.

25 şubat 2020 saat 07:00 gibi bizim ülkemizin saatine göre garena güncellenmiş olucak ve lazysharp ordada çalışmayacak.Ve hilenin asıl krekırı orası diye biliyorum.Eğer öyleyse yarın güncellenecektir lazysharp.Önümüzdeki 2 gün güncellenmez ise işte o zaman lazysharptan ümidi keseriz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...