Onaylı Üye
Beyler hileyi kullanıp uzun süreli hayatta kalan var mı yoksa 1 haftaya yakın yiyor mu ban
Teşekkürler dostum1 hafta kullanıp ban yiyende var 1 aydada ban yiyen var yani net süresi yok ama er geç ban yiyorsun.
Rica ederim iyi forumlar.Teşekkürler dostum
Dostum mesela arada bir tflerde açsam Dodge olayını bir de farm için last hit olayını açsam ara ara farkedilmeden dayanır mı 2 3 hafta. Merak ediyorum bu şekilde hesap ne kadar yükselir en fazlaoynayışına bağlı
Ulan rito güldürmüyor zaten yüzümüzübelli etsende ban yersin etmesende ban yersin lol ün güvenlik duvarı üst seviye 1 kere denemelik açsan bile ban yersin ban yememe gibi bir olay yok![]()
Teşekkürler dostumreport yemediğin sürece yemezsin ama diamond elo oldukça flamer en ufak dodge hareketine bile script diyip durduk yere reportlayanlar var ben max 2 hafta dayanır diyebilirim
Kanka ben baya kullandım kesin ban yersin 1 kere aç oyuna girme 15-20 sn açık dursun er geç yiyorsun haberin olsun çok script istiyorum kendim belli edince yiyim sistem atmasın diyorsan başka scriptler var ama yasak diye isim veremiyorum paralı scriptTeşekkürler dostum