Aphelios idare eder silahlarını sen düzgün şekilde degiştirirsen iş yapıyor Qiyana cok kötü zeri nin sc henüz yok q atmıyor ama v tusuna bastıgında düz vurus atıyor charın düz vurusuda ztn çöp olayı q dür yone yi önermiyorum kötü calısıyor viego henüz denemedim
çalışıyor denen arkadaşlar hiç doğru düzgün oynamışlarmı acaba yone doğru düzgün çalışmıyor ayar yapılması lazım qiyanayı denemedim ama çalışıyor diyorlar viego da çalışmıyor zeri çok kötü çalışıyor samira hiç çalışmıyor olay bu hocam birisi de çıksa hepsinin güzel ayarlarını atsan çok iyi olur.
Qiyana yone aphelios viego zeri bu tarz şampiyonlarda sc çalışıyor mu deneyen var mı Kayn çalışmıyor ben denedim fakat kombosu hiçbir şeyi yok jung clean desen yç
Qiyana yone aphelios viego zeri bu tarz şampiyonlarda sc çalışıyor mu deneyen var mı Kayn çalışmıyor ben denedim fakat kombosu hiçbir şeyi yok jung clean desen yok
viego hic calsımıyor sc ile oynamak istersen sakın alma ama eğer kendin oynuyorsan dodge icin kullanabilirsin vladı cok merak ediyorum vladı deneyen varsa yanıtlayabilir mi
Qiyana yone aphelios viego zeri bu tarz şampiyonlarda sc çalışıyor mu deneyen var mı Kayn çalışmıyor ben denedim fakat kombosu hiçbir şeyi yok jung clean desen yok