Lol script'de Qiyana Yone vb şampiyonlar hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aphelios idare eder silahlarını sen düzgün şekilde degiştirirsen iş yapıyor Qiyana cok kötü zeri nin sc henüz yok q atmıyor ama v tusuna bastıgında düz vurus atıyor charın düz vurusuda ztn çöp olayı q dür yone yi önermiyorum kötü calısıyor viego henüz denemedim
Post automatically merged:

çalışıyor denen arkadaşlar hiç doğru düzgün oynamışlarmı acaba :D yone doğru düzgün çalışmıyor ayar yapılması lazım qiyanayı denemedim ama çalışıyor diyorlar viego da çalışmıyor zeri çok kötü çalışıyor samira hiç çalışmıyor olay bu hocam birisi de çıksa hepsinin güzel ayarlarını atsan çok iyi olur.
Calısıyor yazanlar ztn onaylı üye bile değil heralde windS de 1 elde ban yediklerine ragmen bütün heroları tatmışlar ^^

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
çalışıyor hattağa yone baya iyi suanda yeni karşıma geldi acayip op

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çal
Qiyana yone aphelios viego zeri bu tarz şampiyonlarda sc çalışıyor mu deneyen var mı Kayn çalışmıyor ben denedim fakat kombosu hiçbir şeyi yok jung clean desen yç
Qiyana yone aphelios viego zeri bu tarz şampiyonlarda sc çalışıyor mu deneyen var mı Kayn çalışmıyor ben denedim fakat kombosu hiçbir şeyi yok jung clean desen yok
Çalışıyor çok da iyi qiyana da biraz saçmalıyor

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
çalısıyor. windsharpla aynı karakterlere sahip bunlara bakabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
viego hic calsımıyor sc ile oynamak istersen sakın alma ama eğer kendin oynuyorsan dodge icin kullanabilirsin vladı cok merak ediyorum vladı deneyen varsa yanıtlayabilir mi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
qiyana kötü ancak yone muhteşem kesin oynamalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...