Onaylı Üye
antivirüs yüklemedim defenderide kapattım lazysharpı açarken seste geliyor 1 kereKullanıyorsan antivirüs defender falan hepsini kapatıp birde öyle dene istersen. Oyuna girdiğinde bip sesi falan geliyor mu ?
Oyuna girerken 3 kere bip sesi gelmesi gerekiyor. Bir yerde eksik birşeyler var sanırım. Hile için gerekli kurulumları yaptın mı tekrar bir kontrol et istersenantivirüs yüklemedim defenderide kapattım lazysharpı açarken seste geliyor 1 kere
xfprocejti indirdim bide lazysharpı açmam gerekiyor başka birşey varmı fazladan bende sadece 1 kere bip sesi geliyorOyuna girerken 3 kere bip sesi gelmesi gerekiyor. Bir yerde eksik birşeyler var sanırım. Hile için gerekli kurulumları yaptın mı tekrar bir kontrol et istersen
Güncel versiyonda hotfix yapılmıyor. Bilginize.cc leri kontrol et eksikse ındır veya yenıden onar scripti çalıştırmadan önce bütün antivirüsleri kapat hotfixi masüstünde ayrı bır klasor oluştur ve onun içine at ordan çalıştır xproject dosyansını çalıştırıken yönetici oalrak çalıştırıldğına dikkat et sorunun çozulecekdir ıyı forumlar
eve t pardon orayı atlamışım duzeteceğimGüncel versiyonda hotfix yapılmıyor. Bilginize.
onaylı uye için 50 meaj atmanız yeterli lütfen spam mesajlar atmayın ıyı forumlar300 mesaj lazım kanka hile için
Discorddan yardım istemeyi denesen. Bir yetkili senin sorununu çözecektir.yine olmadı abi deliricem neden olmuyor bu herşeyi yapıyorum 1 kere bip sesi geliyor yine sadece
LoL hile için 50 mesaj yeterli.300 mesaj lazım kanka hile için
script dosyalarında bir sıkıntı olmuş olabilri tamamen silip c diskinden baştan yüklemenizi öneririm iyi forumlarbende ne yaptıysam aktif edemedim. adblock kapalı windows defender kapalı videoda anlatılanları tek tek yaptım ikici cmd acılıp yükleme yaptıktan sonra hemen kapanıyor. aktif görünüyor ama açılmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 36471
aynen bun arkadaş doğru söylemiş visualleri indir hepsini kur bilgisayarına sonra açılır büyük ihtimalleWindows defender disable tool indir komple kapat 2.gene olmuyosa googleden All in one Runtime indir kur pcye visullar eksik olucanda olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?