https://memoryhackers.org/konular/rehber-wsreborn-tum-detaylariyla.255088/
bu konudan yararlanabilirsin onun dışında
space kombo atar
x son vuruş yapar (minionlara)
v fast clear yapar
c harass yapar
Öncelikle onaylı üye olmalısın bunun için de toplam 50 mesaja sahip olmalısın ve hesabının en az 5 günlük olması gerekmektedir.
ozaman hızlı ittirmek istediğinizde kendiniz vurun minyonlara . başka bir tuş yok tuş ataması değişiyormu bilmiyorum eğer değişiyorsa değiştirip kullanmayı dene ama büyük ihtimalle değişmiyor .Yorumunuz İçin Teşekkürler Fakat v tuşum çalışmıyor bazen basmıyor başka tuşa atama seçenekleri varmı acaba sicriptlerde?
scriptten bulamazsın dostum config ayarları ile oynaman lazım değiştirmen için .Teşekkürler scirpti indirdiğim zaman bakacağım umarım bulurum.
daha önce script kullanan kişiler görmüştümde space attack olmuyormu yanlışmı biliyorumhttps://memoryhackers.org/konular/rehber-wsreborn-tum-detaylariyla.255088/
bu konudan yararlanabilirsin onun dışında
space kombo atar
x son vuruş yapar (minionlara)
v fast clear yapar
c harass yapar
hayır dostum kombo atıyor SPACE tuşu C tuşudur senin attack dediğin , ama oda dürtmek için kullanılıyor sadece düz vuruş atıyor yani .daha önce script kullanan kişiler görmüştümde space attack olmuyormu yanlışmı biliyorum
teşekkür ederim ben space her skili vuruşu yapıyor sanıyordum baya bi cahilim : Dhayır dostum kombo atıyor SPACE tuşu C tuşudur senin attack dediğin , ama oda dürtmek için kullanılıyor sadece düz vuruş atıyor yani .
Onaylı üye ol, ve scripti kullanman için IQ seviyenin ayakkabı numarandan büyük olması gerekiyor, 1-2 güne çözersin scripti zaten. Ban falan da yemiyorsun, istediğin gibi rage yada legit oyna, tabi gene risk rageyi çok da abartma.LoL scriptini daha önceden hiç kullanmadım. Kullanmayı düşünüyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Tavsiye verir misiniz?
Başka tuşa atayabiliyorsunYorumunuz İçin Teşekkürler Fakat v tuşum çalışmıyor bazen basmıyor başka tuşa atama seçenekleri varmı acaba sicriptlerde?
Bilgilendirmeniz İçin Teşekkürler.