Uzman Üye
Evade'i "K" tuşu ile kapat/aç yapabilirsiniz,farm yapmamak için x,v,c tuşlarını kullanmamanız yeterlidir . Activator kısmındaki offensive ve defense yerlerini kapatırsanız Zhonya gibi aktif pasifi olan eşyalarıda otomatik olarak kullanıma kapatabilirsiniz awarness'ler tracker,hud gibi içerikler barınmaktadır kapatmanıza gerek yoktur .Ayarları bu şekilde yaparsanız sadece Orbwalking ile oynayabilirsiniz.Beyler, WSReborn scriptin Shaman ve ADC Main configini denedim. İkisi de bayağı iyi ama ben biraz legit oynamak istiyorum. Dodge farmı vs. ben kendim yaparım. Sadece kite özelliğini kullanmak istiyorum, hangi ayarları kapatmam gerekiyor? Yardımcı olur musunuz?
evade ve k kısmı nedir kısaca açıklar mısınızevade kısmına gel kapat veya k ye bas bi kere adc main kullanıyosan
mesala hangi karekter onlardodgeyi kapamak k hocam ama basi carların exploit leri var onları kapatırsan güzel olur + olarak bazı karakterler script oldugunu belli ettiriyor onları oynamamanı tavsiye ederim
hocam anladıgım kadariyla siz combo yapmasını istiyosunuz sadece xerath ultisi viktor q su cok belli eden şeylerden bi kacı xerath ulti atarken eğer adam görüş alanından cıkarsa başka görüş alanında olan birisine direk atıyo bu sayede cok belli edebilir viktor q su zaten allaha emanet hocammesala hangi karekter onlar
peki ws script kullanıyorum birsürü config var önerebilceğiniz birşey varmıdodgeyi kapa hocam bence
hocam kesinlikle viktor çok belli ediyor arkadaşın da dediği gibi xerath da belli ediyormesala hangi karekter onlar
Evade'i CC'de oynarsanız sadece CC'leri dodgelar , bu özelliği 8 ile aç kapa yapabilirsin . ON/CC şeklindeBeyler, WSReborn scriptin Shaman ve ADC Main configini denedim. İkisi de bayağı iyi ama ben biraz legit oynamak istiyorum. Dodge farmı vs. ben kendim yaparım. Sadece kite özelliğini kullanmak istiyorum, hangi ayarları kapatmam gerekiyor? Yardımcı olur musunuz?
f1 bas solda evade e tıkla kapat hepsini veya k ye basarak hepsini kapatabilirsinevade ve k kısmı nedir kısaca açıklar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?