LoL scripti unranked hesaplarda açtığınız an ban yiyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar ayın 12 sinden beri scyi test ediyorum şunu farkettim unrunked hesaplarda sc açtığnız an ban yiyorsunuz bilmiyorum ama bende böyle işliyor şans işi tabi genede
bu hesabı 3 gündür sc ile oynuyorum görüyorsunzu zaten winleri bronz elosu westte hiç bir sıkıntı yaşamadım elimde 2 adet euw unrunked hesap vardı onlarda 1 maç girdim direkt ban yedim trde plat eloda sc ile oynadım gene ban yemedim unrunked hesaplarda sıkıntı mı var acaba
bu arada hesap bronz 2 filan sc ile eğlenmek için oynuyorum varsa pre girebiliriz
nickname :1 days runk 1

Ekli dosyalar

• kanıt1.PNG
    kanıt1.PNG
    115.4 KB · Görüntüleme: 81
  • kanıt2.PNG
    kanıt2.PNG
    106.8 KB · Görüntüleme: 76
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bende denemek için 0 hesao açıp yapıyorum ve ban yemiyor bence hile şuan ban atmıyor ama log tutanlara atıyor olabilir

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ggüncelleme geldiğinden beri oynuyorum. Tr server, unranked hesap ile

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bende west ve tr ban yemedi 3 4 gundur oynuyorum mis gibi
Post automatically merged:

fresh acc aldım ban yedi ama o

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ban kalktı galiba 10 maç attım 2 saat önce ban yok normalde 3 maç atamadan 5 tane hesabım banlanmıştı

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bot ile kasılan hesaplar elbet ban yiyiyor arkadaşlar bu arada. Bunu cha eloda oynayan sürekli fresh bot ile kasılmış hesap kullanan arkadaşlarımdan biliyorum. WS ile ilgili olarak bot ile kasmadığınız yeni açtığınız, ilk güne göre oyun sayınız arttıysa ban yemiyorsanız ban wave bitmiş olabilir. Hiçbir hile kusursuz değil ama ben ws nin detected olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...