Üye
bgxde bypass mevcut değil galiba safe mi?Toir almayı düşünüyorsan düşünme BGX kullanabilirsin bildiğim kadarıyla hala güvenli sayılabilecek durumda
4 ay kullandım hiçbir sorun yaşamadım henüz benbgxde bypass mevcut değil galiba safe mi?
macosta mı kullandın windowstamı4 ay kullandım hiçbir sorun yaşamadım henüz ben
merhaba geç yanıt için üzgünüm win de kullanıyorummacosta mı kullandın windowstamı
evade on/off hangi şekilde kullandın kanka bu ara script arayışındayım önerirmisin bgx yada herhangi güzel bi script ban atmasın yetermerhaba geç yanıt için üzgünüm win de kullanıyorum
bence bgx alabilirsin gayet memnunumevade on/off hangi şekilde kullandın kanka bu ara script arayışındayım önerirmisin bgx yada herhangi güzel bi script ban atmasın yeter
Bu konu da çok tavsiye vermem genellikle ban yersen küfrü ben yerim o yüzden çok karışmak istemiyorum ama benim fikrimce toir gibi türk scriptlerden uzak durman olur inanılmaz kolay banlatıyor BGX bence şuan alınabilecek en iyi scriptler arasındaen kötü alıp hackintosh ile macosta oynamayı düşünüyorum hangisi yapayım sence
bgxde aktif vgc bypass vb yok galiba ona rağmen ban yemeden 4 aydır oynuyormusun?Bu konu da çok tavsiye vermem genellikle ban yersen küfrü ben yerim o yüzden çok karışmak istemiyorum ama benim fikrimce toir gibi türk scriptlerden uzak durman olur inanılmaz kolay banlatıyor BGX bence şuan alınabilecek en iyi scriptler arasında
evet safe bir şekilde oynuyorum şuan oyunu bıraktığım için maalesef video vesaire atamıyorum oyun içi script ilebgxde aktif vgc bypass vb yok galiba ona rağmen ban yemeden 4 aydır oynuyormusun?
ne zaman bıraktınevet safe bir şekilde oynuyorum şuan oyunu bıraktığım için maalesef video vesaire atamıyorum oyun içi script ile
1 hafta olmadı henüz çalıştığım içim pek vaktim olmuyordune zaman bıraktın
doğrudur biraz baktımda piyasada engine soul diye birşey daha var bypass ile beraber satılıyor onun hakkında bi bilgin varmı en kötü bende bgx almayı düşünüyorum1 hafta olmadı henüz çalıştığım içim pek vaktim olmuyordu
hiç kullanmadım forumlar da videolarını gördüm ama pek bilgim yok maalesefdoğrudur biraz baktımda piyasada engine soul diye birşey daha var bypass ile beraber satılıyor onun hakkında bi bilgin varmı en kötü bende bgx almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?