Alıyorum LoL scripti

Üye
1 HİZMET YILI
LoL scripti almak istiyorum. Evade kısmını çok kullanmayacağım. Sadece kombo ve kite için almak istiyorum. O yüzden yoğun report yemediğim sürece ban yemeyeceğim bir şeyler var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Toir almayı düşünüyorsan düşünme BGX kullanabilirsin bildiğim kadarıyla hala güvenli sayılabilecek durumda

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
evade on/off hangi şekilde kullandın kanka bu ara script arayışındayım önerirmisin bgx yada herhangi güzel bi script ban atmasın yeter
bence bgx alabilirsin gayet memnunum
aç kapa şeklinde oynuyorum maç içi sadece fight başlarken açıyorum onun harici kapalı tutuyorum farm atarken vesaire kapalı

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
en kötü alıp hackintosh ile macosta oynamayı düşünüyorum hangisi yapayım sence

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
en kötü alıp hackintosh ile macosta oynamayı düşünüyorum hangisi yapayım sence
Bu konu da çok tavsiye vermem genellikle ban yersen küfrü ben yerim o yüzden çok karışmak istemiyorum ama benim fikrimce toir gibi türk scriptlerden uzak durman olur inanılmaz kolay banlatıyor BGX bence şuan alınabilecek en iyi scriptler arasında

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bu konu da çok tavsiye vermem genellikle ban yersen küfrü ben yerim o yüzden çok karışmak istemiyorum ama benim fikrimce toir gibi türk scriptlerden uzak durman olur inanılmaz kolay banlatıyor BGX bence şuan alınabilecek en iyi scriptler arasında
bgxde aktif vgc bypass vb yok galiba ona rağmen ban yemeden 4 aydır oynuyormusun?

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
doğrudur biraz baktımda piyasada engine soul diye birşey daha var bypass ile beraber satılıyor onun hakkında bi bilgin varmı en kötü bende bgx almayı düşünüyorum
hiç kullanmadım forumlar da videolarını gördüm ama pek bilgim yok maalesef