Çözüldü LoL scriptinde karşı takımın nerede olduğunu gösteren ayar var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
LoL scriptinde sadece karşı takımı görme ayarı var mı? Mekanik olarak açmadan oynanıyor mu dodge atma olmadan vs? Sadece karşı takımın nerede olduğunu öğrenmek istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Tüm ayarları kapatıp onu açabilirsin sadece evet zaten default ayarlarda geliyor her şampiyonda combo kısmını kapatıp tüm "auto" seçeneğini kapatıp bir de orbwalking de açtığın zaman ilk sayfadaki tüm tikleri kaldırırsan yapabilirsin bu sayede sadece adamları görürsün son olarakta evade'yi kapatacaksık k tuşu ile bu kadar.
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
kardo adamın legit configi var kendin ayarlayabilirsin yani dodge u kapatıp adamları görmeyi açmak gibi şeyler yapabiliyorsun
ama zaten ban yemediğin için bi 100 oyundur çar ban yemedi hala

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Tüm ayarları kapatıp onu açabilirsin sadece evet zaten default ayarlarda geliyor her şampiyonda combo kısmını kapatıp tüm "auto" seçeneğini kapatıp bir de orbwalking de açtığın zaman ilk sayfadaki tüm tikleri kaldırırsan yapabilirsin bu sayede sadece adamları görürsün son olarakta evade'yi kapatacaksık k tuşu ile bu kadar.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
3. parti soktugun için fark etmez ban wawe var lol de bir anda herkesi banlıyorlar o arada yersin diye düşünüyorum

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum evade kapattığın zaman o dediğin muhabbet oluyor. karşı takımın yerini sana doğru bir biçimde göstermiyor. en son ki olduğu yeri görürsün. bazen de net bir şekilde gösterebiliyor ama bug da olabiliyor adam gözüküyor ama aslında orada kimse yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...