Onaylı Üye
Başka bir script denemelisinGümüşte takıldımScriptin kendi default ayarlarında oynıyorum.
Configinizi nasıl bulurumForumda kendi config'im zaten var, onunla oynuyorum. Başka kimsenin config'ini kullanmıyorum. Çoğunlukla Twitch oynuyorum, ama herkes oynayamadığı için direkt bırakıyor. Zor bir şampiyon olduğu için, ne kadar önde olursan ol, yine de başına toplanıp öldürebiliyorlar seni. Bu yüzden güzel konumlama almak lazım. Teamfight'lar sırasında kendini unutturman falan gerekiyor. Ve tabii ki, bunlarla da bitmiyor. Oyun bilgin de en üst düzeyde olmalı ki lig atlayabilesin. Ben script'siz de bu elo'larda oynadığım için, S5'ten beri mesela Challenger oyuncusuyum. Günümüzde script yetmiyor artık. 2015 zamanlarında olduğu gibi "space to win" diye bir şey kalmadı. Oyun bilgisi daha ağır basıyor. Low elo'lardaki insanlar bunu anlamadığı için çıkamıyorlar. Her ne kadar YouTube'da mevcut olsa da, oyun öğretici içerikler bakmak istemiyorlar. Bahane uydurup izlemeyip oyunlarına gelen kötü oyunculara laf atıyorlar. Onlar zaten hep olacaklar. Önemli olan sizin kendinizi geliştirip o bataklıktan çıkmak. Biraz uzun tuttum, ama genel itibariyle LoL kitlesinin stuck kalmasının tek sebebi bu. Her şeyi kendileri en iyi biliyormuş gibi düşünüyorlar. Bu herkes için geçerli değil, ama genel olarak söylenebilir. Bu şekilde, tamamen tüm senaryoyu umarım anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?