LoL scriptle en yüksek hangi ranka çıktınız ve hangi configi kullandınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kenndim kullandığım config ile elmasa çıktım dostum

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yanına bir pre alarak bot pre oynayabilirsin, en iyi ayarları kendine göre yapabilirsin

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
master 400 lp peak eu west benim. midde tristana syndra oynuyordum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sadece orman görüşü ve karşı skilleri ve spelleri görme açık olarak rengar oynamanı tavsiye ederim karşı jungleye korku salıyorsun ama temponu koruman lazım 1-2 yanlış haraketine tüm maç zora girebilir. Trde hala +600 çarlarım var ama banwave geldiği anda hepsi gümlüyor bilgin olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
euw plata çıktım daha 1 haftadır kulanıyorum gümüştüm (vayne ile)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu sitedeki scripti denemedim confirmed üye olmadığım için hala ama diğer scriptlerle goldda takılı kaldım

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka plat elo da takılı kaldım ben ya hile de kurtarmıyor beni artık 😂

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Platine Kadar çıktım Adc main config sağolsun aşırı işime yaradı

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Ben çok kötüyüm, hile bile bana yardımcı olamaz

per aspera ad astra
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Forumda kendi config'im zaten var, onunla oynuyorum. Başka kimsenin config'ini kullanmıyorum. Çoğunlukla Twitch oynuyorum, ama herkes oynayamadığı için direkt bırakıyor. Zor bir şampiyon olduğu için, ne kadar önde olursan ol, yine de başına toplanıp öldürebiliyorlar seni. Bu yüzden güzel konumlama almak lazım. Teamfight'lar sırasında kendini unutturman falan gerekiyor. Ve tabii ki, bunlarla da bitmiyor. Oyun bilgin de en üst düzeyde olmalı ki lig atlayabilesin. Ben script'siz de bu elo'larda oynadığım için, S5'ten beri mesela Challenger oyuncusuyum. Günümüzde script yetmiyor artık. 2015 zamanlarında olduğu gibi "space to win" diye bir şey kalmadı. Oyun bilgisi daha ağır basıyor. Low elo'lardaki insanlar bunu anlamadığı için çıkamıyorlar. Her ne kadar YouTube'da mevcut olsa da, oyun öğretici içerikler bakmak istemiyorlar. Bahane uydurup izlemeyip oyunlarına gelen kötü oyunculara laf atıyorlar. Onlar zaten hep olacaklar. Önemli olan sizin kendinizi geliştirip o bataklıktan çıkmak. Biraz uzun tuttum, ama genel itibariyle LoL kitlesinin stuck kalmasının tek sebebi bu. Her şeyi kendileri en iyi biliyormuş gibi düşünüyorlar. Bu herkes için geçerli değil, ama genel olarak söylenebilir. Bu şekilde, tamamen tüm senaryoyu umarım anlatabilmişimdir.
Configinizi nasıl bulurum

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Scriptsiz euw dia 1 peakledim, scriptle tr master peakledim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
demirde takılan gördüm olm şakamısın 1 tuşa basılı tutsan yetiyo zaten ASDKPĞASDKPĞZXKPĞCk

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
karthus oyna adcde trde de cha olmak basit baya ztn 1 hafta da speedrun yaparsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...