- Yasaklandı
uyusturucu olayı ile doğru orantıda gittiği düşünülebilir çünkü zaten illegal birşey yapıyoruz ve ceza şeyi varnasil sikayet edebilir ki kanka
kanka sikayet edebilecegini dusunmuyorum cunlu hesap satın alımı da zaten illegak olan bir sey degil mi? uyusturucu saticim beni dolandirdi diye sikayet edemedigin gibi ben hesap aldim dolandirildim diyemez bence
sanmıyorum kanka ya benim arkadasimin basina geldi 30 lvl hesap aldı (ki butun 30lvllar bot ile yapılıyor) ban yedi hesapbence banlanır hesaplar sonra başımıza dert olur hiç gerek yok
ki zaten lol dediğimiz camiada hesap satımı alımı yasak zaten neyi tartışıyoruz kisanmıyorum kanka ya benim arkadasimin basina geldi 30 lvl hesap aldı (ki butun 30lvllar bot ile yapılıyor) ban yedi hesap
ozaman herkes kassın agalarBu arada lp rebornda kasıyorum ben şuana kadar 7 hesap kasıp sattım hiç birisi ban yemedi
Bende kasıp satcam satiliyo mu kolaye ozaman satılabilir teşekkkür ederim bakıcam
bro çok saçma. zaten hesap alımı yasak bir durum.Hem kuralları çiğneyip hem de kime şikayet edicek adamİllegal dolandırıcılağa girdiğini düşünüyorum kişi seni şikayet ederse senin için sorun çıkabilir eğer elinden çıkarır ve izini kaybettirirsen senin için temiz bir iş olur parayı cukkalarsın
bu arada herkes evade kapatın demiş nedir bu evade bilgilendirir misin acaba.Evade kapatıp oynarsan yada belli etmezsen bırak 3-5 haftayı en az 8 hafta diyebilirim belki de banlanmazsın bile ve eğer bu sürede hesabı kasıp satarsan hayırlı olsun.
evade kapalı kasarsan birşey olacağını düşünmüyorum sonrada sat uew hesaplarında daha fazla para kazanırsınDaha önce denemiş veya düşünmüş arkadaşlara bir sorum var. Scriptle kasılan hesaplar ortalama 3-5 haftada banlanıyor yani 1 haftada elimizden çıkarsak banlandığında elimizde kalmamış oluyor. Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.