Onaylı Üye
kesinlikle jg kaybeden laneyi kazandırıp karşı topu botu kesersen makineye bağlıyorsun
kasılınca otomatik seneryo:bota gank at (başarılı) jungle dön ejder kes
topa gank at alameti al 2 kule aç kendi takım arkadaşında gold alır
ben dahil insanlar jg oynamaktan korkuyor
Öncelikle Adc zaten oynanmaz. Supportunn kötü gelirse ne kadar iyi olursan ol tasiyamazsin. Ayrics jungle da solo carry için yetersiz bdnce pvpde farmlamak lazim. Geriye top ve mid kalıyor. Bana kalırsa mid daha çok carry potansiyaline sahip
hocam bana kalırsa adc oynanırya neden oynanmasın diyelim sup örnek verelim yuumi aldı tek yapması gereken can basıp kalkan almak ve doğru zamanda ulti atmak samira + yuumi bot lanede durdurulamaz bence
Düşük elodaysa jungle twitch ondan sonra botta adc oynayıp twitchle yine rahatça lig kasabilirsinizBana kalırsa mid lane veya adc oynamak solo oynuyor iseniz çünkü kastıktan sonra sizi düşürebilicek biri olduğunu düşünmüyorum eğer duo oynanıyorsa bence sup oynamakta zevkli olur sizin düşünceleriniz neler?
ama o adcnin düşüşüde takımla beraber kaçınılmaz oluyor iştebana kalırsa sc ile oynanmazsa jg oynamak zevkli fakat sc ile manyak gibi kite atıp adamları çıldırtmak varken bence saçma sc ile jung oynamak
Bende öyle yapmayı planlıyorum yan hesap daha unranked bakalım twitch ile hangi lige kadar çıkabilicemDüşük elodaysa jungle twitch ondan sonra botta adc oynayıp twitchle yine rahatça lig kasabilirsiniz
kanka tam tersi yüksek eloda sup maçı taşır, taşıtır totemleri görüyorsun adamların spelleri görüyorsun jung support pre yapsanız adamın gank attığı lanedeki spelleri skilleri söylesen yetermid jung adc
sup (düşük elo için iyi, yüksek eloda sup ile çıkmak çok kolay değil bence)
Kendim challa kadar kastım hocam istediğin lige kadar kasarsın twitch ileBende öyle yapmayı planlıyorum yan hesap daha unranked bakalım twitch ile hangi lige kadar çıkabilicem
katılmıyorum, tüm takım feedliyorsa lose kaçınılmaz düşük elodamid jung adc
sup (düşük elo için iyi, yüksek eloda sup ile çıkmak çok kolay değil bence)
kanka sana bişi sorucamda bellirli bir ligden sonra sc olduğun çok belli oluyor hadi bronzda falan oynasan smurf derler fakat diyelim west dia elodasın çok fazla repledikleri icin ban yediğin oldumu?Kendim challa kadar kastım hocam istediğin lige kadar kasarsın twitch ile
Hayır ben o liglere scriptsiz de çıktğım için scriptle oynarken orada hard cc modunu açıyorum bir problem olmuyorkanka sana bişi sorucamda bellirli bir ligden sonra sc olduğun çok belli oluyor hadi bronzda falan oynasan smurf derler fakat diyelim west dia elodasın çok fazla repledikleri icin ban yediğin oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?