Kullanamadığın script ile çok mu iyi knkADC samira jinx Twitch çok iyi
Mid konkaBana kalırsa mid lane veya ADC oynamak, solo oynuyor iseniz çünkü kastıktan sonra sizi düşürebilecek biri olduğunu düşünmüyorum eğer Duo oynanıyorsa bence SUP oynamakta zevkli olur, sizin düşünceleriniz neler?
katılmıyorum golddan sonra bilerek feedleyen yada saçma suplar gelmiyo en kötü farm yapıp map takibi yapıyosun sorun morun kalmıyorÖncelikle Adc zaten oynanmaz. Supportunn kötü gelirse ne kadar iyi olursan ol tasiyamazsin. Ayrics jungle da solo carry için yetersiz bdnce pvpde farmlamak lazim. Geriye top ve mid kalıyor. Bana kalırsa mid daha çok carry potansiyaline sahip
tabii golda gelince biraz daha oyunu bilenler geliyor o zaman belki olabilirkatılmıyorum golddan sonra bilerek feedleyen yada saçma suplar gelmiyo en kötü farm yapıp map takibi yapıyosun sorun morun kalmıyor
kanka lig çıkmada sıkıntı yok yaw ben orda yüksek elo derken top seviye olarak bahsetmek istemiştim ilk 100 e kasmak için ideal değil bencekanka tam tersi yüksek eloda sup maçı taşır, taşıtır totemleri görüyorsun adamların spelleri görüyorsun jung support pre yapsanız adamın gank attığı lanedeki spelleri skilleri söylesen yeter
Middle or Hit the wildBana kalırsa mid lane veya ADC oynamak, solo oynuyor iseniz çünkü kastıktan sonra sizi düşürebilecek biri olduğunu düşünmüyorum eğer Duo oynanıyorsa bence SUP oynamakta zevkli olur, sizin düşünceleriniz neler?