LoL scriptle oynanabilecek şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
jinx oynamanı öneririm çok iyi ve çok güçlü 100% winrate

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
önerim samira dır hem güçlü hem eğlenceli bir çar oynaması da okadar zor değil bence

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
alıyon master yı garen master yı eforsuz hiç uğraşmadan tek tuşla kazanıyon

🖤Hinokami Kagura🦋
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka adc cfgsi vardı onu kurup bot lanede oynayabilirsin kastığın zaman 1v5 atarsın rahatlıkla

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Üst koridor için sett,nasus mid için heim,rumble,neeko,veigar jungle nunu ve willump ,rammus adc samira , tristana ,jhin destek için natiulus ,thresh swain pyke amumu vb.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
olur oyle seyler pubg oyle mesela rank dusuk olsa dahı yuksek elolar gelıyor

Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Dostum bence burada sorun çar değilde takımın bence yeni takım arkadaşları bularak bunu çözebilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
jinx dk20ye kadar safe sonra krkaen runan al w yu kapat çok belli ediyor sc wyu kendin at

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eğer ki rahat oynayıp penta atıcam dersen jungle master yi eğer ki yemek yiyeceğim dersen support yuumi eğer ki rastgele tuşlara basarak kill alıcam dersen katarina

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Karthus tavsiye ederim. Hele ki sc varken karthus ile taşıyamayacağın oyun yok

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Jungle oynayın tek oynayacaksanız rengar öneririm. Duo olursanız arkadaşınız sup lulu alcak sizde latede güçlü birşeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...