LoL scriptle oynanabilecek şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Support phanteon thresh morgana glasc

Üye
3 HİZMET YILI
Sana oyunu tek başına taşımayı bırak direk win getirecek bir hero öneriyim dostum oda "Yorick" tir. Sc li veya Sc siz oyna fark etmez belli bir süre oynayıp alıştıktan sonra dakika 20 olmadan bak iddia ediyorum max 20 dakika da oyunu toptan bitirirsin. Sc li oynarsan çay yudumlayarak oynarsın tek elle. Sc siz oynarsan biraz alışman gerekebilir ama elbet bir şekilde çok rahat maçları kazanırsın. Biraz internetten guide bakmanı öneririm. Birde mümkünse takım vs ne halt ederse etsin sen sadece ama sadece topta kulene bakacaksın baktın çok darlıyorlar topta bota geçeceksin. Başarılar... İyi oyunlar...

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Top Lane Darius güçlü olacaktır TF’lerde en azından hem tanklama hemde hasar verme şansın olur takım bunu avantaja çevirebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
twitch veya jinx solo carry yanında bir tane lulu olursa early de belki hiç ölmezsin :D

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Son düzenleme:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Ezreal Al harbi tek atıyor

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Cassiopeia öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
hecarim main olabilirsin bir kaç tane trick i var devami aşırı beleş win getirtiyor phase rush gir 2. yi rakibe göre ama benim önerim mavi li beyazlı olan rün den kozmik sezgi ve geleceğin pazarı al kartopun daha iyi olur

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Heroluk değil takımlık olay 30 kıll tw ile kaybediyorum. Diğer 4'ü mal ve kafama 5 tane flash patlıyor tf de ne yaparsan yap ölüyosun sende.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
hangi lane oynuyorsun adc için twitch varus samira jung için karthus kindred öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Senin oynayış tarzına bağlı böyle şeyleri kendin seçsen daha mantıklı ama yine de solo oyun için bence
Irelia - Garen

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Scriptle birlikte oynuosan twitch öneririm eğer oynamiosan master yi başlangıç için çok işine yarar.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Toplane Jax Darius
Midlane Yasuo Yone Ahri
Adc Kai'sa Caitlyn Kogmaw Twitch

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Şu an ölümcül tempo lu jnix güçlü ama lvl 9'dan sonra kendine geliyor çar yani late Game'i beklemen gerek birazcık, başka Zed güçlü şu an top ta Garen iyidir hem kolay hem de güçlü çar, Vayne oyna biraz pratik yap taşıma potansiyeli yüksek bir adcdir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Adc den Hyper carry diye tabir ettiğimiz jinx kog ashe tw bu işi çözer bence kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...