LoL scriptle rank atlayamamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Uzun zamandır uğraşıyorum ama script ile rank atlayamıyorum. Scripti kullanmayı biliyorum. Kullanmada bir sıkıntı yaşamıyorum. Çoğu zaman kendi koridorumu kazanıyorum ancak oyunu kazanamıyorum. Rank atlamak için forumdaki bütün konuları inceledim. Bütün karakterleri oynadım ama yine de 1v9 maç taşıyamıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bir duoyla girmeyi hiç denediniz mi?

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
takımına gelen kişilerden dolayı oluyor taşınmıyor hiç bir şekilde duo bul diyecem duoyla da taşınmıyor olmuyor yani

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
vay hemşerim diyerek gireyim konuya :D ben bu konuda kimsenin sana direkt olarak yardımcı olabileceğini düşünmüyorum. Tek başına lig atlaman neredeyse imkansız kendi oyunlarımdan yola çıkarak söylüyorum o kadar fazla kötü oynayan toxic bi kitle varki oyunda lig atlamak için sabır taşı olmak gerekiyo. Ben westte oynuyorum genellikle rank maçlarımı bu toxic kitle her yerde var duomla birlikte kullanıyoruz ama bazı maçlar taşınmayacak derecede. Uzun lafın kısası kendine sc li bi duo bul o zaman belki şansın olur.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
1v9 çok zor bir şey her maç win alman zaten zor illa kaybediceksin .Eğer Kazanma ihtimalini arttırmak istiyorsan duo girebilirsin fakat 2 script bile olsan kazanamayacağın maçlar illa olucak tr serverinde oynuyorsan adamlar bilerek satıp trollediği için kazanmanı zorlaştırıyorlar üstüne bir de sen scriptle oynadığın için karşınada scriptli adam gelicek illa o da kazanma ihtimalini düşürücek o yüzden duo bulmaktan fazla yapabileceğin fazla bi seçenek yok gibi görünüyor.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
öncelik scriptle zaten rank atlamak icin 1v9 atamazsın dostum? oyun bilginin düsük olduğu burdan belli. LoL Bir takım oyunu. 2 veya 3 lü sekilde arkadaşlarınla gir. takımı oyunu yaparsanız 51e 13lük macı bile cevirebiliyorsunuz

doğru zamanda dalmayı öğrenmelisin
scripte güvenip gaza gelmemelisin
doğru ward kullanımı
bide analizler izlemen azda olsa fayda sağlar
iyi rank atlamalar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
reis zaten ne kadar rank atlasanda belli biryerde ban yiyeceksin tek atmak skill kaçırmayıp eğlenmene baksana

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
valla kardeşim o sorun bende de var ve şu son 1.5 2 aydır tr serverinda toxiclik seviyesi yarı yarıya arttı istediğin kadar scriptle oyna o maçı kaybettiriyorlar sana o toxicler o yüzden oyundan zevk almaya bak

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Güzel ve kasılınca durdurulamayan çar al yasuo yone gıbı her turlu atlarsın

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sana 2 tavsiyem olabilir ya jg ile sc kullan hem ne ejder ne baron kaçırırsın hem laneleri kötü olsalar dahi öne geçirirsin ya da bunun dışında pre bul scli kasarsın kanka ha eğer tek gireceğim diyorsan yasuo exploit var onu kullanabilirsin onun dışında uzak dövüşçü karakterlerden taşıyıcı olanları kullanarak sc ile win alabilirsin mesela vayne samira falan gibi

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
takım olmazsa çok zor 30-0 da gitsen taşıyamazsın toxicler var afklar oluyor gidiyor lp lerin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence sana tercihim bot pre yapcak dereceli tekli çift biri bul samira kog kaisa oyna yanındaki sup da sc açarsa th bc nau vb çarlar alsın gayet kolay lane alırsınız bot dan oyun kolay taşınır eğer lane alırsanız gang yediğinde fazla karşı adc ölmeden kaçabilirseniz rahat kazanırsınız

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
vayne her türlü carry atıyor bronz 4 den altın 1 yaptım hesabı arkadaşın hesabı kasıyordum kolay bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oyun bilgini de katman gerekiyor. Ne zaman nerede olman gerektiği önemli bir detay ve oynadığın hero çok önemli. Ne kadar sc de kullansan, düz vuruşlardan kaçamıyorsun eğer takımın aşırı kötüyse kazanman zor zaten. Yanına iyi oynayan bir pre de bulursan güzel olur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkadaşınıza söyleyiniz oda hile indirisn ve duo girin 2v8 kazanırısnız

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tek başına çok zor oluyor bi kişi daha bulup sc açsanız daha kolay olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...