hocam bir şey sorucam mesela bu scriptte rakibin junglesinde timer oluyor mu yani rakip jgden kamp kesmeden de görebilir miyiz kaç saniyesi kaldığını yeni kampın çıkmasının?Dostum lol sc ile rank atlamaktan ziyade takım oyunu gerektiren ve oyun bilginden rank atlatan bir oyun. Hangi eloda oynuyorsun bilmiyorum ama oyun bilgin eksik bariz belli. Ben yerinde olsam biraz analiz videosu izleyip veya alanında iyi yayıncılar oyuncular izleyip bir şey katarım kendime. Jung oynayıp başka koridorları öne de geçirebilirsin diğer yerler feedliyor diyorsan. Bunu da biraz takım arkadaşlarına bakıp analiz edip o koridora odaklanarak yapabilirsin. Jungle de kartush özellikle biraz mainleyince çok güçlü bir şampiyon fresh bir hesapta 40-50 oyun ayıp rahatlıkla plat eloya çıkabilirsin oyun bilginle. Onun aksinde alt koridor şampiyonları kite ile çok fark ettiriyor oynayışını, taşıma ihtimalin artıyor. 3-5 el alt koridorda sürünüp tek bir şampiyona odaklanıp, o şampiyonu çözüp ona en uygun support oyuncusunu bu 3-5 maçta görüp ona duoluk teklif edebilirsin. Böylece win oranın daha da artar sanırım. Bana sorsan samira, twitch gibi şampiyonları oynarım bot lanede.
eskide kaldı o yavduo girmen lazım oda sc olursa iyi olur karthus senna bot lane ikilisi çok güçlüydü sanırım
Kanka script ile alakası yok oyun bilgisi de önemli mesala eşyalar hangilerini alıcaksın hangileri o oyun için iyi istersen en iyi scyi kullan oyun bilgisi olmazsa level atlayamazsınUzun zamandır uğraşıyorum ama script ile rank atlayamıyorum. Scripti kullanmayı biliyorum. Kullanmada bir sıkıntı yaşamıyorum. Çoğu zaman kendi koridorumu kazanıyorum ancak oyunu kazanamıyorum. Rank atlamak için forumdaki bütün konuları inceledim. Bütün karakterleri oynadım ama yine de 1v9 maç taşıyamıyorum.
kanka valla cidden bi aralar scriptle oynardım takımda 35 kill varsa 32si benim olurdu yine kazanamazdık maçıtakım olmazsa çok zor 30-0 da gitsen taşıyamazsın toxicler var afklar oluyor gidiyor lp lerin
solodan yardırcan kule yıkcan trundle, nasus,Uzun zamandır uğraşıyorum ama script ile rank atlayamıyorum. Scripti kullanmayı biliyorum. Kullanmada bir sıkıntı yaşamıyorum. Çoğu zaman kendi koridorumu kazanıyorum ancak oyunu kazanamıyorum. Rank atlamak için forumdaki bütün konuları inceledim. Bütün karakterleri oynadım ama yine de 1v9 maç taşıyamıyorum.