scriptle rank atlamak istiyorsan yanına kesinlikle sağlam bir support alıp sıfırdan fresh hesaplarla adc sup duosu yaparak çok rahat elmasa kadar kasabilirsin ama en önemli detayı script i belli etmemek.Uzun zamandır uğraşıyorum ama script ile rank atlayamıyorum. Scripti kullanmayı biliyorum. Kullanmada bir sıkıntı yaşamıyorum. Çoğu zaman kendi koridorumu kazanıyorum ancak oyunu kazanamıyorum. Rank atlamak için forumdaki bütün konuları inceledim. Bütün karakterleri oynadım ama yine de 1v9 maç taşıyamıyorum.
Kanka sağlam bir duo bul en kötü 2v8 taşırsınız. Biriniz SOLO biriniz ADC oynasın hertürlü gelir oyun solodan kuleye oyna arasıra midi cample bunları yap %90 sizde.Uzun zamandır uğraşıyorum ama script ile rank atlayamıyorum. Scripti kullanmayı biliyorum. Kullanmada bir sıkıntı yaşamıyorum. Çoğu zaman kendi koridorumu kazanıyorum ancak oyunu kazanamıyorum. Rank atlamak için forumdaki bütün konuları inceledim. Bütün karakterleri oynadım ama yine de 1v9 maç taşıyamıyorum.
Yanına pre alarak oyna daha yararlı olurUzun zamandır uğraşıyorum ama script ile rank atlayamıyorum. Scripti kullanmayı biliyorum. Kullanmada bir sıkıntı yaşamıyorum. Çoğu zaman kendi koridorumu kazanıyorum ancak oyunu kazanamıyorum. Rank atlamak için forumdaki bütün konuları inceledim. Bütün karakterleri oynadım ama yine de 1v9 maç taşıyamıyorum.
Bu yüzden bir ikilinin olması iyidir.Uzun zamandır uğraşıyorum ama script ile rank atlayamıyorum. Scripti kullanmayı biliyorum. Kullanmada bir sıkıntı yaşamıyorum. Çoğu zaman kendi koridorumu kazanıyorum ancak oyunu kazanamıyorum. Rank atlamak için forumdaki bütün konuları inceledim. Bütün karakterleri oynadım ama yine de 1v9 maç taşıyamıyorum.
Vayne al yanına da random lulu yuumi pre bul bak nasi lig atliyorsunUzun zamandır uğraşıyorum ama script ile rank atlayamıyorum. Scripti kullanmayı biliyorum. Kullanmada bir sıkıntı yaşamıyorum. Çoğu zaman kendi koridorumu kazanıyorum ancak oyunu kazanamıyorum. Rank atlamak için forumdaki bütün konuları inceledim. Bütün karakterleri oynadım ama yine de 1v9 maç taşıyamıyorum.