ekledim kardeşim. Nick Tori Blâck.Kusarika ekle beni bakarız
hangi serverScript kullanmıyorum. Script kullanan bir duo arıyorum ranked maçlarıma yardımcı olacak. Var mıdır ilgilenen?
dostum adam 2 level söylediği hesap onun ise mesaj kasmak için yazıyor raporlıcam şimdiekledim kardeşim. Nick Tori Blâck.
TR kardeşim. O elemanı bende raporlayayım o zman.hangi server
dostum adam 2 level söylediği hesap onun ise mesaj kasmak için yazıyor raporlıcam şimdi
Ekledim brom dcdenEkle kardeşim Erko#0481
JustJungle Ekle.Script kullanmıyorum. Script kullanan bir duo arıyorum ranked maçlarıma yardımcı olacak. Var mıdır ilgilenen?
Dikkate alacağım. Teşekkürler bilgilendirme için.Hocam duo arıyorsun da bence biraz dikkatli olmak iyidir sen kullanmasan da takibe alınabilirsin canın sıkılmasın sonra diye diyorum benim kız arkadaşım kullanıyordu duo giriyorduk ikimizde ban yedik o yedikten 2 gün sonra bana da attılar. Dost tavsiyesi dikkatli olmak lazım![]()
Önemli değil iyi eğlenceler dilerimDikkate alacağım. Teşekkürler bilgilendirme için.
gold plat elo lulu sup iyi oynuyorsan özelden nick salla kankamScript kullanmıyorum. Script kullanan bir duo arıyorum ranked maçlarıma yardımcı olacak. Var mıdır ilgilenen?