hepinize cümleten sa arkadaşlar en iyi league of legends scripti hangisidir karakter olarak en iyi hangi herolara oluyor ayrıntılı söyleyebilirmisiniz birde script kullanan pre varmıdır acaba tek başıma girmekten gerçekten sıkıldım .
kankam vayne denedim fakat güçsüz kalıyor nasıl olucak o earylde last hit falan mı yapmam gerekiyor ?lee sin vayne morgana yasuo
denedim kanka mükemmel oluyor genede teşekkür ederimkesinlikle ve kesilikle cassiopya
ı know dude but we are loving the scriptingFriend, it's not worth using unless you have a fake account.
You will certainly be banned.
hocam vayne scripti beceremiyorum ben neden bilmiyorum :/Leesin diyorum hocam script olmadığı pek anlaşılmıyor xerat ve vayne gibi şampiyonlarda script çok açık belli oluyor.
kanka belli olup olmadığında değilim çok fazla hesabım var zaten sadece en iyi hangisi oluyor çok belli olup olmadığı önemli değilLeesin diyorum hocam script olmadığı pek anlaşılmıyor xerat ve vayne gibi şampiyonlarda script çok açık belli oluyor.
Dostum vayne oto atağı çok güçlü car scriptde doclamayi açtığında sadece düz vuruş ve doclama ile oyunda çok büyük fark yaratırsınız yüksek elodan biri maçınıza denk gelirse bu yaptıklarınızı anlarsa muhtemeln hile olduğunuzu anlar.ı know dude but we are loving the scripting
Post automatically merged:
hocam vayne scripti beceremiyorum ben neden bilmiyorum :/