Süper Üye
normal oyun attmıştım ranked girmedim ona ragmen bidelwl kaçsın mesela gold plat eloda az sc bana denk gelmedi daha
normal oyun attmıştım ranked girmedim ona ragmen bidelwl kaçsın mesela gold plat eloda az sc bana denk gelmedi daha
bu galiba ben ve bende tesadüf olduğunu düşünüyorumtamamen tesadüf kanka bence
bide şey hilesi olan bi oyunu hilesiz oynamak gerçekten cok saçma geliytor bana![]()
Scriptle oynayinca insan biraz kendini birakiyor hile var diye her oyunu kazanacak saniyor ama onemli olan seyleri unutuyor. Scriptle oynarken script sizi oyundaki en guclu yapmaz oyundaki herseye normal oynadiginiz kadar onem vermeniz gerekir. Script size sadece yardimci olabilirarkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.
şöyle kanka sen emek harcican zaman harcican ; en kötü şşöyle düşün mouse bile tıkllamak özel emek istiyor ama diğer türlü sadece space neden sadece space varken sen mouse tıklayasınbu galiba ben ve bende tesadüf olduğunu düşünüyorumherkes hile açarken ben neden açmıyiyimki
eyer oyunu aşırı iyi oynuyosan zaten sc kullanmaya gerek yok ama çabalayıp hala kötü oynuyon baktın ozaman aç ama benim tercihim scliarkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.