LoL scriptli scriptsiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
gardasım kufur yemek istemiyorsan sc siz oyna ama zevk almak istiyorsan sc ile oyna ama sc ye biraz alısman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Artık bende script kullanmaya başlıyacağım. Bence scriptli daha eğlenceli olur

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Script ile atak çarları oynamak çok zevkli

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
scriptli oyuna alıştıktan bir süre normal oynayamzz oluyorsun

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bende öyle degil ama script sayisi gercekten fazla

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence tesadüf değil yüksek elolarda ne zaman sc açılsa karşıyada geliyor . veya hesabın güven faktörü ile vs ilgili olabilir ama tesadüf olmadığına eminim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.
Scriptle oynayinca insan biraz kendini birakiyor hile var diye her oyunu kazanacak saniyor ama onemli olan seyleri unutuyor. Scriptle oynarken script sizi oyundaki en guclu yapmaz oyundaki herseye normal oynadiginiz kadar onem vermeniz gerekir. Script size sadece yardimci olabilir

╰(‵□′)╯
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Senin açıp açmaman ile bir alakası yok tamamen şans eseri denk gelmeler.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Şöyle bi durum var ortada. Eğer sc kullanıyosan KDA ve Winrate'in doğal olarak yükselicektir. ( attığın damage, minyon kesme sayısı vb şeylerde var ) Doğal olarakta sistem seni daha iyi bir oyuncu gibi görüp başka iyi oynayanlarla eşleştirecektir ki bunlarında çoğu script oluyor. Kısacası çok iyi oynuyorsan yine karşına script gelecektir bu durumdan kaçarın yok.

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Düşük elo da malum bu site gibi ücretsiz script cikinca herkes kullanıyor yüksek elo elmas sonrası script görmedim ben bana denk gelmedi

Benim teorim riot script i durduramadığı için kişinin karşısına da script kullanan oyuncu çıkarıyor adil bir savaş için 😂

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu galiba ben ve bende tesadüf olduğunu düşünüyorum :D herkes hile açarken ben neden açmıyiyimki
şöyle kanka sen emek harcican zaman harcican ; en kötü şşöyle düşün mouse bile tıkllamak özel emek istiyor ama diğer türlü sadece space neden sadece space varken sen mouse tıklayasın :D
birde bu tüm herşeyde geçerli eğer hile varsa emeğe gerek yok :D

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
aynı değil script ile 1 yıldır oynuyorum çok farklı hesaplarda oynadım pc, modem vs de değiştim bu 1 senede bahsettiğiniz durumla nadiren karşılaştım.
Scriptlerin sayısı arttı ama böyle bir şey mümkün değil tespit etse direk ban atıyor zaten oyuncu sayısı TR de azaldı globalde hala iyi seviyede bu arada.
Bana kalırsa dodge atan herkesten şüphelenmemelisin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyunun öyle bir temeli olduğunu zannetmiyorum şanssızlıgına ver

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Dün clasha girdik 3 arkadaşta script vardı ve karşı takımda ise 5 kişi de vardı gerisini sen hesap ey sc siz oynayan 2 kişi bizdik oda internet cafede olduğumuz için :D

Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.
eyer oyunu aşırı iyi oynuyosan zaten sc kullanmaya gerek yok ama çabalayıp hala kötü oynuyon baktın ozaman aç ama benim tercihim scli

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aynı olay banadaoluyor kaarşıma sürekli denk geliyor açtığımda ama şçyle bence tavsiyem topla arkadaşlarını öyle oyna daha hızlı buluyor ve hilesiz denk geliyor oturt kudurt adsads

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
clashta scriptten ban yediniz mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...