Üye
Arkadaşlar bu başlığı açmamın nedeni midlane olarak toplane ler kesilmiyor çok tank oluyor adc ler leanden 10/0 çıkıp tek atıyor madurum ya 
kanka lol hastalık gibi artık sinir krizine soktuğunun farkındasın ama bırakamıyosun ve haklısın tankler hem kesilmiyor hem çok damage atıyorArkadaşlar bu başlığı açmamın nedeni midlane olarak toplane ler kesilmiyor çok tank oluyor adc ler leanden 10/0 çıkıp tek atıyor madurum ya![]()
evet katılıyorum özellikle cho gat sion ve orn olumsuz deli oluyorum bilgisayarın heryerini kırdım nerdeyse yamukldu laptopkanka lol hastalık gibi artık sinir krizine soktuğunun farkındasın ama bırakamıyosun ve haklısın tankler hem kesilmiyor hem çok damage atıyor
knk o zmn ac oyna hack otmatik kite atıyor kesemedigin adam olmazArkadaşlar bu başlığı açmamın nedeni midlane olarak toplane ler kesilmiyor çok tank oluyor adc ler leanden 10/0 çıkıp tek atıyor madurum
Her oyun sonrası bırakıp 10 dakika sonra tekrar başlıoyorumArkadaşlar bu başlığı açmamın nedeni midlane olarak toplane ler kesilmiyor çok tank oluyor adc ler leanden 10/0 çıkıp tek atıyor madurum ya![]()
Euw de oynuyorum chatte 1 yazı görmüyorum en fazla wp,gg filan yazılıyor. Problem bu ise euw de oynamanı tavsiye ederim kafan rahat bir şekilde chill chill oynayabilirsin. Konuya gelicek olursak meta olarak durum ne yazık ki bu 1-2 basit champı öğrenip lane değiştirebilirsindeğil aga herkez allaha sövüyor kimsede aileye saygı felan yok ana bacı ehryerden kayıyorlar yeterki bi yanlışını görsünler hoş karşılamıyorlar bazıları ise cok iyi ama çoğunluk ailevi ve din ırk sövenler
League Of Legends şuan bile kitlesini kaybetmiş durumda ve oynanmıyor giderek oyuncular azalıyor.Arkadaşlar bu başlığı açmamın nedeni midlane olarak toplane ler kesilmiyor çok tank oluyor adc ler leanden 10/0 çıkıp tek atıyor madurum ya![]()